Direktorat Jenderal Pendaptaran Tanah sareng Cadastre ka Staf Kontrak

diréktur umum pendaptaran tanah sareng kadaster
diréktur umum pendaptaran tanah sareng kadaster

Direktorat Umum Pendaptaran Tanah sareng Cadastre ngumumkeun yén 657 tanaga bakal direkrut dumasar kana UU No 125 kanggo PNS anu padamelan di unit jasa propinsi. Calon KPSS (B) poin bakal nempatkeun dina réngking sareng bakal dilakukeun dina ujian tinulis anu bakal digaleuh.

Dina pengumuman anu dilakukeun ku Direktorat Jenderal Pendaptaran Tanah sareng Kadastre: Genel Direktorat Jenderal Pendaptaran Tanah sareng Kadastre kedah padamelan di unit jasa propinsi sareng kedah padamelan luyu sareng Pasal 125 (B) pasal 657 UU ngeunaan Perwira Sipil wilanganana 4 ka posisi 06 Ahli Kontraktor Arsip anu didaptarkeun dina daptar anu napel sareng propinsi. Ngeunaan Pakasaban Anggota Pekerjaan anu dikontrak diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 06/1978/7 sareng nomer 15754 napel kana Putusan Déwan Menteri tanggal 28/6/1978 sareng nomer 16330/XNUMX anu katutup ku anggaran modal
Numutkeun subperenggan (c) paragraf munggaran Pasal 2 Annex-4 Prinsip, personel anu dikontrak bakal dipasukan dumasar kana hasil tina ujian tinulis diantara para calon calon anu disebut dugi ka XNUMX (opat) kali tina jumlah jabatan anu bakal diperyogikeun saupami kelompok KPSS (B) dilaksanakeun dina urutan titik puan.

KAJIAN: 1-Sababaraha kaayaan anu bakal dijantenkeun anu ngalamar nyaéta kieu: amak Tanpa prasangka dina dibekelan Pasal 657 UU no.

2-Upami upami parantos dieusian dina Pasal 53 tina Kode Penal Turki parantos maot; nyinggung ngalawan kaamanan nagara, nyinggung ngalawan paréntah konstitusional sareng fungsina tina pesenan ieu, nyinggung ngalawan pertahanan nasional, nyinggung ngalawan rahasia nagara sareng spionase, émosizzlement, korupsi, nyogok , maling, penipuan, pemalsuan, nyiksa amanah, kabangkrutan palsu, kalakuan ati dina lembut, ngalaksanakeun perbuatan anu salah, nyucian nilai-nilai aset balukar tina kajahatan atanapi henteu disalahkeun tina kajahatan nyalurkeun.

Calon 3-Lalaki henteu aya hubunganana sareng jasa militer.

KPSS kedah sahenteuna 60:Di sisi anu sanés, para calon diperyogikeun nyandak sababaraha kaayaan khusus. Syarat spesifik nyaéta saperti kieu: Manajemén Émbaran sareng Dokumén, Dokuméntasi sareng Inpormasi, Arsip, Librarianship, atanapi Ottoman Paleografi, kursus Arab sareng Persia di lembaga pendidikan tinggi. (Calon anu pantes dilantik bakal dipenta pikeun nyieun transkrip anu nunjukkeun yén aranjeunna ningali salah sahiji kursus Ottoman Paleography, Arab atanapi Persia.)

2016 KPSS (B) kelompok KPSS-P3 skor skor 60 (sawidak) atanapi langkung
skor

TEMPAT AND Waktosna APPLIKASI: Pendaptaran Tanah sareng Wilayah Cadastre di Ankara, Istanbul, Izmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakir, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazig, Eskisehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Sanliurfa, Yozatfa 06 Personnel Kontrak (13 / B) Formulir Panjaluk Permohonan ”anu bakal dipikolehi tina situs web Diréktur Umum kami (www.tkgm.gov.tr) antara 2018-4 April XNUMX dugi ka akhir jam kerja sareng dokumen-dokumen anu dinyatakeun dina formulir ieu kedah dikintunkeun bakal pribadi dilakukeun.

Upami langkung ti hiji Direktorat Daerah diterapkeun, sadaya aplikasi bakal dianggap henteu leres sanajan upami calon diangkat, janji bakal dibatalkeun.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar