Warta Pikabungaeun kanggo Karyawan TCDD! Koin promosi Disahkeun ka Akun

tcdd sareng tcdd tasimacilik janten koin promosi anu disimpen kana rekening
tcdd sareng tcdd tasimacilik janten koin promosi anu disimpen kana rekening

Salaku hasil tina usaha kuat anu dilakukeun ku Jenderal Angkutan Pengangkutan Umum-Sen, dana promosi karyawan karyawan TCDD Jenderal sareng TCDD Taşımacılık A.Ş.


Duit promosi, anu kahartos ku 3000 TL sareng Vakıfbank, parantos disimpen kana rekening karyawan dugi ka ayeuna.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar