Ankaragans nyatakeun korsi gerbong kedah robih

Gerbang Ankaray ibukota nyatakeun korsi parantos dirobih
Gerbang Ankaray ibukota nyatakeun korsi parantos dirobih

Perbandaran Ankara Metropolitan bakal ngarobih susunan korsi gerbong di Ankaray nganggo sistem rel cahaya anu dikaluarkeun antara Dikimevi sareng AŞTİ. Gerbang Ankaray tetep dina korsi duaan anu aya atanapi sistem kursi bangku anyar kanggo ngalih ka survey dua pilihan 70.4 persén tina kaputusan 'robih'

Dumasar kana hasil survey, sateuacan korsi anu aya di gerbong diganti ku korsi barisan, satengah tina gerbong karéta nomer A13 didamel kanggo panumpang sareng perhatosan sareng susunan satengah barisan anyar didirikeun dina satengah sanés.

RESEP KURSIA WAGON SEAT PERUBAHAN

70.4 persén korsi anu dikelompokeun ku kotamadya pikeun ngarobih perenah polling ku 29.6 persen 'kaputusan'. 20 persén responden hoyong tetep dina susunan korsi anu ayeuna. Numutkeun kana hasil survey, korsi di Ankaray bakal disusun deui. Gerbong munggaran anjeun bakal mimiti ngajabat dina 6 dinten. Kabéh gerbong bakal disalurkeun kana barisan korsi anyar dina XNUMX bulan. Munisipalitas bakal ngatur korsi anyar lengkep kalayan hartosna sorangan sareng para pagawé sorangan. Korsi dina gerbong bakal dipasihan ekspedisi nalika aranjeunna dirobih.

Kalolobaan Taun Anyar

Pajabat EGO negeskeun yén susunan korsi sakaligus bakal nunjukkeun distribusi homogen dina kepadatan panumpang sareng ieu bakal ngagaduhan seueur kauntungan sareng masihan inpormasi ieu:

"Hatur nuhun kana susunan korsi barisan énggal, kapasitas panumpang dina unggal séri gerbong badé naék ti 240 ka 270. Pedalaman gerbong bakal langkung lega. Khususna, agglomerasi panto daérah panto bakal dihindari. Éta bakal leuwih gampang pikeun panumpang anu ngarambat atanapi ti AŞTİ pikeun ngalaksanakeun atanapi mareuman karéta. Panumpang anu ngumbara nganggo koperna ogé bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nempatkeun koperna di daérah dina sisi panto. Hasilna ékspansi di daérah panto, penumpang ditumpurkeun (khususna anu ngarambat sareng korsi roda) tiasa tiasa langkung gampang ngalih nalika badarat sareng kosting. Im

Ankaray gaduh 11 lirén sareng ngalayanan langkung ti 100 rébu panumpang unggal dinten di antawis beus bus dikalivi sareng Ankara. Sistem rel cahaya mimiti Ankara, Ankaray, mangrupikeun sistem transportasi anu penting anu disukai ku mahasiswa universitas ogé panumpang anu datang atanapi badé ku beus intercity di Ibukota.

ANKARAY MAP

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar