Protokol Karir Ditulis dina Sidang Kemuncak Di antara ERÜ sareng Erciyes Aş

Hiji protokol karir ditandatanganan di puncak antara eru sareng erciyes salaku
Hiji protokol karir ditandatanganan di puncak antara eru sareng erciyes salaku

Universitas Erciyes (ERÜ) sareng Kayseri Erciyes A.Ş. Protokol "Karir di Summit" ditandatanganan dina raraga ningkatkeun kompeténsi ti mahasiswa sareng lulusan.


Kayseri Erciyes A.Ş. Réktor ERU kana upacara panandatanganan di gedong pelayanan. Dr Mustafa Çalış, Ketua Dewan Erciyes AŞ. Murat Cahid Cıngı sareng dosén hadir.

Nyarios dina upacara panandatanganan protokol, Réktor ERÜ. Dr Mustafa Çalış, "Sakumaha anjeun terang, Universitas Erciyes mangrupikeun universitas anu ngurus unggal masalah kota urang. Nalika urang mimiti ngamimitian Réktorat, urang nyarios di handap dina upacara anu dihadiran ku Présidén urang. Saur wé dina kampus yén urang bakal janten unipersitas, sanés unipers. Kami nyobian nerapkeun ieu dina unggal widang. Kami nyobian ngajaga éta hirup sareng kami pikir urang ngalakukeun éta. Dinten, urang bakal ngadaptarkeun salah sahiji ti aranjeunna. Kami parantos ngabuktikeun departemén di Universitas Erciyes sapertos Sastra Cina, Sastra Korea, Sastra Basa Jepang, Sastra Basa Rusia sareng Sastra Inggris. Kami ogé ngagaduhan mahasiswa sareng anggota dosen anu mumpuni di dieu. Utamana dina taun-taun ayeuna, pariwisata gunung di Erciyes parantos ngahontal tahap anu parah pisan. Salaku universitas, urang bakal bareng Erciyes AŞ. Jigana bakal nyayogikeun nilai tambah anu saé kanggo mahasiswa universitas urang ogé salaku nilai tambah hébat ka Erciyes AŞ. Khususnya, mahasiswa urang anu parantos ngajarkeun basa asing atanapi lulusan urang, upami perlu, para akademi urang bakal ngalaksanakeun kajian khusus kanggo turis urang di Erciyes dina kerangka protokol ieu. Erciyes AŞ bakal nyiapkeun murid urang part time sareng lulusan bisnis bisnis full time. Ku cara kieu, urang bakal tiasa nyumbang kana pariwisata sareng nyumbang kana pamekaran dayeuh urang. "

Kayseri Erciyes AŞ Ketua Dewan Diréktur Murat Cahid Cıngı nyarios, "Dinten ayeuna, salaku kulawarga Erciyes, urang ngadamel damel anu hadé. Ski Erciyes sareng Pusat Pariwisata parantos ngahontal poténsi pariwisata serius dina taun anyar kalayan dukungan Perbandaran Metropolitan kami. Kami ayeuna nampi tamu asing ti seueur bangsa sareng nagara sapertos PBB di gunung urang. Kalayan penerbangan piagam, rébuan ski aya ka Erciyes sareng ski. Anjeunna ngagaduhan kasempetan kanggo angkat ka Kayseri sareng ningali sajarah 6 taun peradaban kota urang. Ayeuna janten kontribusi ékonomi sareng sosio-budaya anu serius ka kota urang. Kukituna, hususna dina taun-taun ayeuna, urang parantos ningkat pikeun tanaga pikeun ngahasilkeun jasa anu nyarios basa asing. Anjeun terang yén; Kerjasama Universitas-Univérsial mangrupikeun topik anu dibahas sareng henteu tiasa ngahontal kasuksésan anu dipikahoyong di nagara urang. Sahenteuna, urang hoyong ngiringan yén ngembangkeun infrastruktur di universitas urang di Pusat ski Erciyes. Di universitas urang, urang ngagaduhan seueur departemén anu nyayogikeun pendidikan basa kanggo Fakultas Pariwisata sareng Fakultas Élmu sareng Surat. Ku sabab éta, kami ngahubungi departemén kalayan ideu yén urang tiasa nyumpingan kabutuhan urang di dieu ti Universitas. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar