Kapabilitas Bursa taun 2020 Investasi

transportasi prioritas dina investasi taun ayeuna
transportasi prioritas dina investasi taun ayeuna

Patepung sareng warga di Bereket Sofrası, anu didirikeun di Kükürtlü, Walikota Metropolitan Alinur Aktaş nyatakeun yén 2019 mangrupikeun taun pemulihan saatos pamilihan sareng seueur masalah kronis, khususna transportasi, bakal dibéréskeun dina taun ieu.

Bereket Sofrası, anu Bandsa Metropolitan Bursa parantos ngadegkeun di daérah anu béda unggal dinten Jumaah salami 26 bulan, janten penghuni warga Kükurtlu ayeuna. Alinur Aktaş, anu ngadamel solat subuh di Masjid Süleyman Çelebi, anu dilakukeun ku ngahaturanan ka panulis Mevlid-i Şerif, Süleyman Çelebi, teras gabung sareng Bereket Sofrasi sareng ngobrol sareng warga. Dina rapat dimana Présidén AK Partai AK Osmangazi Ufuk Cömez sareng Kükürtlü Lurah Kepimpinan Canan Akın Erdem henteu ninggalkeun Présidén Aktaş waé, para tamu ditawarkeun ménu anu diwangun ku bagel-kéju-zaitun sareng tèh.

Daérah prioritas transportasi

Walikota Metropolitan Alinur Aktaş nyatakeun dina pernyataan na yén Bursa 3 masalah pangpentingna aya hubungan sareng angkot. Nyarios yén parantosan Acemler Junction, penyambungan subway ka Rumah Sakit Kota Bursa sareng parantosan garis T2, anu dina kaayaan persiapan lembut, sareng integrasi kana sistem karéta anu parantos aya, Walikota Aktaş nyatakeun yén aranjeunna bakal nganjang di Investasi taun 2020 ieu. Nyebutkeun yén karya Acemler Junction diteruskeun sareng yén éta babarengan sareng Kamentrian Angkutan pikeun manjangkeun sistem rel cahaya kana Rumah Sakit Kota Bursa, Walikota Aktaş nyarios, "Kami ogé nyieun jalan pintas ka rumah sakit kota gigireun sistem rel. 6.5 kilométer hasil 3.5 km parantos réngsé. Dina jalur T2, prosés cair dibéréskeun. Kami bakal nawar deui sareng mugia urang bakal nyertakeun ieu jalur dina sistem rel anu tos aya dina waktos anu langkung pondok. Kuring yakin yén sanggeus taun ieu, Bursa bakal janten kota anu langkung pikaresepeun anu cicing. ”

Présidén Alinur Aktaş nyatakeun yén aranjeunna peryogi dukungan warga kota di kota Bursa langkung kota anu hirup sareng 17 kacamatan sareng 1058 lingkungan. Diantisipasi yén aranjeunna, salaku Munisipalitas Metropolitan, aya dina usaha anu séhat pikeun méréskeun unggal masalah anu aya, Walikota Actş saurna, "Dina rasa ieu, masing-masing urang gaduh tugas. Éta ngeunaan beberesih, patalimarga. Urang bakal ngawangun deui jalan-jalan sareng jalan-jalan, tapi urang kedah ningkatkeun kasadaran ngeunaan ngagunakeun wilayah kasebut. Urang damel beurang siang wengi di ratusan situs sareng kami 12 rebu karyawan. Beuki ngajamin harmoni sareng harmoni, urang bakal langkung suksés. Upami urang hasil dina ieu, teu aya alesan naha opat juru kota henteu diwangun. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar