Investasi Lingkungan Kardemir Henteu Leungit taun 2020

Kardemir henteu motong kacepetan pikeun investasi lingkungan
Kardemir henteu motong kacepetan pikeun investasi lingkungan

Kardemir Karabük Besi sareng Industri baja sareng Perdagangan Inc., Pupuhu Déwan Diréktur Mustafa Yolbulan, 2020 ogé ngumumkeun yén prioritasna bakal jadi investasi lingkungan. Ngomong yén investasi lingkungan $ 50 juta diteruskeun, saur Yolbulan, ylelikle Ku cara ieu, urang bakal sadar proyék investasi lingkungan bernilai $ 200 juta sareng ngalaksanakeun sagala komitmen urang ”.

Mustafa Yolbulan, Pupuhu Déwan Diréktur, anu ngadatangan sémah ti sababaraha lembaga sareng organisasi di perusahaan kami, ogé ngadamel evaluasi ngeunaan investasi lingkungan perusahaan pikeun taun anyar. Nyarios yén prioritasna bakal janten lingkungan dina taun 2019 sapertos taun 2020, Yolbulan nyarios yén maranéhna bakal nyiptakeun investasi lingkungan $ 50 juta deui dina tahap katilu sareng akhir.

Ngingetan yén aranjeunna dimimitian taun 2019 kalayan pambukaan investasi lingkungan di Sinter Region dimana Murat Menteri Lingkungan sareng Urbanisasi milu, sareng dina dinten-dinten akhir taun, aranjeunna ngagagas pambuka tambahan tambahan ngeunaan Pabrik Bumi Distrik Daya Bumi sareng Sistem Perawatan Wastewater Pusat. Ngeunaan investasi, cenah:

"Lingkungan anu paling penting sareng prioritas ngaluarkeun manajemén urang. Kami parantos damel investasi anu saé dugi ka ayeuna. Kami péngkolan panungtungan. Dina waktos terakhir, urang ogé bakal ngalengkepan sababaraha siri proyék investasi lingkungan anu diwangun ti 24 barang ageung sareng alitna kalayan sajumlah investasi $ 50 juta. Tingkat realisasi sababaraha investasi ieu, anu urang ngamimitian dina satengah kadua taun 2019, diluhur 90%. Ampir unggal bulan salami taun ieu urang bakal parantos réngsé hiji atanapi dua. Ieu kalebet sistem suprési lebu, koncrét sawah, daérah panyimpen tutup, sistem kontrol émisi batre coke, sistem koleksi debu hawu, modéren modérn modernisasi perawatan parawatan limbah. Dina lingkup investasi ieu, urang bakal nyadar 50 rébu tatangkalan sareng tangkal kalayan pamutahiran visual sareng landskap sareng kami bakal ngungkabkeun Kardemir anu héjo. Laporan kamajuan unggal investasi diawasi sacara saksama

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar