Pangwangunan Jalan Raya Overpass di Malatya Çetinkaya Line

Jalan raya ngagentos di Malatya cetinkaya baris, hasilna lembut
Jalan raya ngagentos di Malatya cetinkaya baris, hasilna lembut

Malatya Cetinkaya Line Km: Di 33 949 + Nyieun Hasil lembut tina Jalan Raya Overpass


Pangwangunan Jalan Raya Overpass di Malatya Çetinkaya Line Km: 5 + 2019 kalayan nilai wates 708832/12.739.365,67 KIK tina Diréktur Pembelian Kaayaan State of 19.321.088,05th Enterprise Turki (TCDD) sareng perkiraan biaya TL 33. Numutkeun hasil anu henteu pasti, 949 firma nyerahkeun tawaran ka ATM sareng ANKARA YAPI A.Ş. + AYDIN ​​İNŞAAT TAAHHÜT TİC. Inc. parantos ngagaduhan usaha gabungan. 59 firmi milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Tangkal lembut éta nyertakeun 274,797 ton Ribbed Reinforcement Steel StIII Supply and Work, - 2.396,216 m3 Betak deui Konkrit C30 - 133.603,080 m2 Tembok Konkrit Dipencétkeun. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar