Jalur Karéta api Aksaray Ulukışla parantos ngahontal titik ahir

Jalur karéta api Aksaray ulukisla ngahontal titik pamungkas
Jalur karéta api Aksaray ulukisla ngahontal titik pamungkas

Kapala runtuyan Ankara kaluar Aksaray Komoditas Exchange pikeun nyieun kontak penting Hamid Ozkok, Aksaray Dagang sarta Industri Kamar Pupuhu Cuneyt Meteors, Présidén Aksaray Komoditas Exchange Déwan Nurettin Yapılc nu Aksaray KADIN Majelis Présidén Fatih Tekin mimiti Turki Chambers sarta séntral Komoditas Association ( TOBB) Présidén M. Rifat Hisarcıklıoğlu dilongok.

fasilitas sosial TOBB Rombongan ti pasamoan aula Aksaray hosted ku Turki Union of Chambers sarta séntral Komoditas (TOBB) Présidén thanked présidén dikedalkeun kapuasan jeung neng M. rifat Hisarcıklıoğlu.

Turki Union of Chambers sarta séntral Komoditas (TOBB) Présidén rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Trade Exchange di bulan Januari jeung ieu diondang ku ko-presidents bakal nyieun program Aksaray KADIN sarta Industri. Présidén Hisarcıklıoğlu jangji pikeun ilubiung kana program éta. Kunjungan éta ditungtungan ku poto suvenir anu dicandak engké.

Dipasang pikeun Railway Aksaray

Sasambunganna Railway Aksaray dina Program Investasi 2018, Hamit Özkök, Pupuhu Aksaray Commodity Exchange sareng Cüneyt Göktaş, Pupuhu Dewan Perdagangan dan Perusahaan Aksaray, Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Wakil Pengurus Umum Railway State, sareng Wakil Pangatur Umum sareng Anggota TCDD Transportasi sareng Infrastruktur Wakil Manajer Perda Umum Wakil Pengurus Bilal Tırnakçı tepang sareng.

Wakil Pengurus Umum Fikret Şinasi Kazancıoğlu sareng Bilal Tırnakçı masihan inpormasi téknis ngeunaan Aksaray - Ulukışla jalur karéta api.

Rombongan kasebut nyiptakeun pernyataan gabungan ngeunaan pentingna subjek sareng ciri geografis Aksaray.Pertama, Wakil AK Partai Cengiz Aydoğdu, anu mangrupikeun hiji nilai anu diangkat ku Aksaray, nyiptakeun usaha anu hébat pikeun jalur karéta api, ngagunakeun birokrasi sacara efektif sareng mastikeun yén proyék karéta api dugi ka titik ieu. atanapi hatur nuhun pisan. Kota ieu mangrupikeun kota kuno anu nyambungkeun kalér ka kidul sareng wétan ka kulon di tengah Anatolia. Éta parantos janten pusat atraksi para pamariksaan kusabab lokasina di Jalan Sutra, lokasi strategis sareng sistem insentif Aksaray. Seueur perusahaan internasional ngadamel produksi di kota urang. Nanging, kakurangan tina angkot sareng logistik. Karéta api Aksaray Ulukışla sareng ngamimitian ékspor barang anu ngahasilkeun di Pelabuhan Aksaray Mersin Mersin urang anu langkung ekonomis sareng harga anu pikaresepeun bakal janten kauntungan anu hadé pikeun pangusaha anu investasi di Aksaray. Aksaray sahingga bakal janten kota anu narik pikeun investor boh logistis sareng strategis. "

Wakil Pengatur TCDD sareng Anggota Diréktur Kamentrian Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Wakil Pengatur Umum Regulasi Railway Bilal Tırnakçı nyatakeun yén proyék garis jalur Ulukışla Aksaray Railway parantos réngsé dina taun 2018 sareng parantos ngahontal tahap lembut.

Nailer Aksaray Konya sareng proyék baris Antalya bakal réngsé dina tanggal Juni 2020 masihan inpormasi anu bakal lembut. (Aqsarayhabers)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar