Kamentrian Pengambilan Angkutan Ucapan sareng Ex-Convict Result Ujian Lisan

Kamentrian Angkutan Utang, cacad sareng Ex-Hakim ujian tenaga kerja ujian ujian lisan
Kamentrian Angkutan Utang, cacad sareng Ex-Hakim ujian tenaga kerja ujian ujian lisan

Daptar calon utami sareng cagar anu ditangtukeun hasil tina calon lisan sareng cacad anu ditangtukeun salaku hasil tina Ujian Lisan Padamelan Lisan (Anggota Pamaréntahan) Bumi anu diayakeun di pendopo 16.01.2020 lantai ti Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur dinten Kemis, 10 tabuh 00:4. eta diumumkeun.


TUJUAN TAMAT

1) Ngeunaan hasil calon, Komisi Ujian tiasa ngabandingkeun dina 7 (tujuh) dinten bisnis ti pengumuman hasil.
2) Bantahan anu dilakukeun diputuskeun ku Komisi Examination dina jarak 5 (lima) dinten damel saatos Komisi Ka Ujian.
3) Kaputusan ahirna dibéjaan ka ngarayu ku surat kadaptar.
4) Petisi anu henteu ngagaduhan nomer ID Républik Turki, nami, nami kulawarga, tandatangan sareng alamat, sareng bandingkeun anu dilakukeun ku fax moal tiasa janten dipertimbangkeun. (Pikeun anu bakal nganteurkeun dokuménna ku surat, telat anu disababkeun ku mailna moal dipertimbangkeun.)

Kanggo Daptar Hasil Ujian Lisan Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar