Kareta Aturan Slammed Dina Beus 7 Di Mexico, 32 Tatu

Kargo mobil mexico bususe carpti wel luka
Kargo mobil mexico bususe carpti wel luka

Di nagara Sonora di kalér-kuloneun Mexico, 7 urang tiwas sareng 32 urang cilaka nalika karéta angkutan pencét beus anu mawa pagawé Palang Merah Méksiko.

Di nagara Sonora di kalér-kuloneun Mexico, tingkat karéta nyilangan karéta api 20 méter saatos beus éta nyangking tukang Palang Merah Méksiko. Dina hiji pernyataan anu dilakukeun ku Kantor Penuntut, 7 urang leungit nyalira sareng 32 urang kacilakaan dina beus. Aya lima lalaki, hiji awéwé sareng awéwé awéwé umurna 16 taun antara 30 sareng 16 taun. Supir beus anu salamet ditahan kanggo nguji ubar sareng alkohol.

32 urang kacilakaan dina kacilakaan dirawat di rumah sakit di Ciudad Obregon.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar