Kartepe Winter Festival-Karfest Kaseneng, Petualangan sareng Akting Menanti Anjeun

Kartepe kis festival pikagumbiraeun hiburan sareng aksi anu nungguan anjeun dina karfest
Kartepe kis festival pikagumbiraeun hiburan sareng aksi anu nungguan anjeun dina karfest

Karfest, anu bakal ngadamel kagiatan anu pikaresepeun sareng acara ti silih di Kartepe, alamat pariwisata usum tiris, bakal diayakeun di Lembah Sisli dina dinten Saptu, 18 Januari antara 14.00-24.00. Pagelaran dj anu teu jelas, acara lampu laser, musik live, kaulinan, lomba, seniman lokal, péstol roti, ngarobih pikeun ngamanahan anjeun sareng nami popular musik pop İrem konsér Derici ... Dina sifat unik; petualangan, pikagumbiraeun, kabébasan sareng kabagjaan ngantosan masarakat Kocael di Karfest…

10 AKU JAMIN TINDAKAN UNINTERRUPTED


Di kota pariwisata Kocaeli, usum tiris atos dugi ka pikiran. Salah sahiji alamat ekslusif pariwisata usum Turki Kartepe, ayeuna Nyiapkeun a pikagumbiraeun anyar. Kartepe Winter Festival-Karfest bakal diayakeun di Lembah Maşkiye Sisli, Saptu, 18 Januari. Peserta di Karfest bakal ngeusi pikagumbiraeun anu teu diganggu, petualangan sareng tindakan salami 14.00 jam antara 24.00-10.

PERTOLONGAN TAPI DENGAN TAMAT

Kocaeli, anu gaduh kagiatan anu misah ampir unggal dinten sataun, parantos siap pikeun festival usum tiris kahiji. Diwangun dina kolaborasi sareng Kocaeli Munisipal Metropolitan sareng Perbandaran Kartepe, Kartepe Winter Festival-Karfest bakal muka panto-salju pikeun anu mikaresep salju pertama kalina taun ieu. Acara, anu bakal dilaksanakeun di Lembah Sisli, salah sahiji bagian anu paling indah di jalan summit Kartepe, bakal janten tradisional pikeun Kocaeli sareng Kartepe dina taun-taun bakal datang.

NAON SUKU DI KARFEST!

Kotamadya Kocaeli Metropolitan sareng Kartepe parantos nyiapkeun program festival anu unik pikeun anu hoyong kasenangan salju. Pikeun anu hadir dina festival éta, 2000 bibit pinus tangkal pinus bakal disebarkeun ngadukung Kocaeli héjo. Acara cahaya "Laser" bakal nyaangan wengi. Jalma anu hoyong nyenangkeun bakal nari dina haté maranéhna kalayan pagelaran langsung tina DJ Mert Erdoğan. Cenk Sarıkaya, salah sahiji programer Radio Traffic Marmara, ogé bakal janten festival festival.

ACIKANA SUKUK-BUDUK, KIEU TEA-SOUP

Sadaya kaperluan warga urang anu bakal milu dina festival ieu parantos dianggap ka detil anu pangsaéna. Di Karfest, anu bakal diwarna ku pentas pagelaran seniman lokal sareng kelompok, kira-kira 10.000 tamu, anu kami ngarepkeun dina festival éta, bakal disayogikeun dina 4 titik anu béda kalayan kontribusi Perbandaran Kartepe sareng tukang seni distrik. Salaku tambahan, tèh panas, sup sareng ngarawat halva ogé bakal lumangsung di daérah éta.

EVER GRATIS!

Dina Karfest; Tina angkot ka tempat parkir, tèh sup ka, toboggan ngaluncat ka lomba, ti konsér pikeun pangobatan roti sosis, sadayana gratis ti mimiti dugi ka rame. Teu aya hawa tiis dina festival ieu. Wewengkon acara urang bakal dipanaskeun sapanjang festival anu nganggo kayu bakar anu bakal terus diperyogikeun sareng 25 tong ...

ANAK AKAN DIAHIASA INGGO MASCOTS

Warga urang anu sumping ka lapangan milu lomba sareng acara sapertos "Parahu Parahu", "Balap Tarik Rope", "Penguin Running" sareng "Lantern Regiment", "Bajing", "Salju" Mascot '' sareng '' Penguin '' ogé bakal ngahibur tamu alit kami dina festival éta. Urang ogé ngagaduhan rohangan pamoto poto dimana pamilon bakal ngaaburkeun kenangan pangsaéna.

İREM DERİCİ CONCERT

Nalika Karfest nunjukkeun dina jam 19.00, nami lagu musik pop anu saé İrem Derici bakal ngamimitian. Artis anu kawéntar bakal nyanyi lagu-Na, anu netep dina basa sapertos "Hiji-hijina boga haté kuring", "" Pamula lauk "," Tingali kawin anjeun "ku kipas na. Kalayan konsér İrem Derici, festival éta, dimana hiburan bakal aya dina puncakna, bakal diteruskeun ku acara-acara warni dugi ka tabuh 24.00:XNUMX.

Aya moal aya masalah dina angkot

Sadaya langkah anu diperyogikeun ku Dinas Pertambangan Metropolitan, Perbandaran Kartepe, Dinas Pulisi Kacamatan sareng Komando Gendarmerie Kecamatan dina susunan lalu lintas sareng titik angkutan. Pikeun nyingkahan masalah patalimarga, tim Metropolitan sareng Kartepe; Éta bakal tetep sadaya jalan dihubungkeun ka puncak ti Maşukiye-Derbent sareng Suadiye- Arslanbey kabuka pikeun transportasi. Jalan kaluar ti puseur Maşukiye bakal ditutup kana lalu lintas ku 15:00. Pelayanan beus kami, anu aya di alun-alun Maşukiye, bakal masihan sadaya sémah kami anu sumping ka tempat ieu ku kendaraan pribadi atanapi angkutan umum ka daérah festival dina pukul 11:00. Peryogikeun diperyogikeun bakal disayogikeun ka para tamu sareng seueur pengumuman sareng panggung panggung dina daérah acara ti duanana kotamadya.

SEMUA TIKEN TIKEN

Tamu kami anu nganggo kendaraan pribadi bakal tiasa nganggo Pasar Maşkiye, Maşkiye Migros sareng tempat parkir sakola gratis. Mimitian ti 13 kanggo Kartepelis, transfer bakal disayogikeun ka titik pertemuan Maşukiye Meydan kalayan jasa ring unggal jam. Tim pulisi urang bakal ngawula di simpang penting pikeun jalan sareng jalan lintas sareng kaamanan. Sagala ukuran anu dipikabutuh kanggo kasalametan pamilon sareng barudak di daérah festival éta.

;
Bukaan 14:00 Festival sareng pagelaran DJ
15:00 Kent Orchestra Show
16:00 Konser Beusi Bodas Bodas
16:50 Grup Tari Rakyat Perpustakaan Kartepe (Seuneu Anatolia)
17:00 Cemal Cayirci (Vira Cemal)
18:00 Wicara Protokol sareng motong pita
18:15 Atesbaz Tahap Show
19:00 Énggal Konsér Derici
21: 00-23: 00 Artis Lokal-Horon Show
Kegiatan Kompetisi;
15:45 Balap Parahu
18:10 Ras Tarik Balap
18:30 Penguin Running
18:50 Regiment Mercusuar



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar