Kumaha carana angkat ti Tehran ka Cappadocia ku karéta?

Kumaha angkat ti Tehran ka Cappadocia ku karéta
Kumaha angkat ti Tehran ka Cappadocia ku karéta

Didatangan Cappadocia sapertos ngadatangan mayapada sanés. Kami leres-leres untung ngagaduhan tempat anu luar biasa di nagara urang. Di dieu anjeun tiasa tiasa leumpang di kota bawah tanah, nyandak poto anu luar biasa di antawis batu batu, ngalangkungan lebak ku tempoan anu megah sareng cicing di guha bumi. Di sisi anu sanés, Tehran, ibukota Républik Iran, ogé kakoncara pikeun warisan budaya na anu dilongok ku wisatawan ti sakumna dunya.

Cara anu paling narik sareng mangpaat pikeun ngahontal Tehran ti Cappadocia nyaéta ku karéta. Kusabab teu aya hubungan penerbangan langsung sareng perjalanan mobil anu pikaresepeun, kalolobaan wisatawan milih perjalanan sareng Transasya Express. Aya sababaraha alesan pikeun ieu, tapi anu pangheulana nyaéta bentang. Salami perjalanan, anjeun tiasa menikmati kaéndahan murni anu henteu katampi. Kadua, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan nyéwa mobil sareng mendakan tempat cicing sapeuting kusabab anjeun bakal ngagaduhan ranjang anu nyaman di kompartemen karéta anjeun. Pamustunganana, jalma Iran jeung Turki anu sarupa jeung unggal lianna. Dina perjalanan karéta ieu, anjeun tiasa gaduh hubungan anu caket sareng warga lokal anu ramah. Anjeun tiasa diajar pisan ti aranjeunna nalika ngadamel babaturan anyar.

Cappadocia caket sareng stasiun karéta Kayseri, dimana Transasia Express lirén. Angkutan ka stasiun karéta ieu disayogikeun ku kandaraan mindahkeun. Stasion karéta Kayseri nyaéta tempat lalampahan anjeun ka ibukota Iran dimimitian. Saatos transfer na, karéta anu santai pisan sareng kompartemen 4-jalma bakal ngantosan anjeun. Dintenna, sore, anjeun bakal angkat kapal feri di Danau Van. Dina sababaraha jam, féri dugi ka Van, dimana karéta Iran ngabagéakeun anjeun. Di Transasya Express aya mobil makan sareng tandas dibagi dina unggal tiap gerbong.

Pamandangan spektakuler, émosi galak kanggo sadaya panumpang Transasia Express,
babaturan anyar, kenangan anu teu tiasa dilupakan sareng seueur deui anu tiasa ditawarkeun. Naha anjeun hoyong diajar deui? Anjeun tiasa parios sadayana inpormasi didieu (https://transasiatrain.com/train/cappadocia-tehran-train-ticket/)

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar