Turki boga ngalegaan Legrand Gear!

LeGrand shifts turki gears
LeGrand shifts turki gears

Wangunan nu tumuwuh produk na sistem pikeun infrastructures listrik sarta digital Perancis buta Legrand Grup terus investasi di Turki. Najan fluctuations ékonomi panganyarna ngawartosan pabrik anyar ku anggaran 5.5 juta euro pikeun ngawujudkeun Legrand, menata prosés bisnis kalawan tujuan ngaronjatkeun Investasi di Turki.

Wangunan, Ingr, anu ngembangkeun produk sareng sistem prasarana listrik sareng digital, parantos ngamimitian pabrik anyar Legrand ku anggaran 5.5 juta Euros.

Dilengkepan téknologi pang anyarna sareng lokasina di total wewengkon 28.000 m2, dimana 28.500 m2 ditutup, pabrik Inform dibédakeun tina pesaingna ku mung hiji-hijina perusahaan di séktor UPS anu ngagaduhan prosés produksi dina strukturna. Fasilitas éta, anu kalebet unsur-unsur pésta, fasilitas pakét kartu éléktronik, bengkel produksi mékanis sareng garis pamasangan anu terasing tina faktor luar, kitu ogé R&D sareng Customer Service Center, dikelola ku tim profésional 300 ahli. Salian téknologi na, pabrik énggal, anu diwangun ku pendekatan Industri 4.0, mangrupikeun tempat saé anu ramah sareng énérgi. Kontribusi ka dunya sustainable kalayan trafo épisién, lampu LED, sensor sareng gerak ayana, pabrik énggal anyar İnform nangtung sareng penganalisa daya na anu tiasa ngawas konsumsi sareng nyandak tindakan dina unggal panel distribusi sareng kauntungan tina desain hateup siang.

Xerri: Anu pikaresepeun pikeun urang ngajantenkeun investasi kana kanyataan

Dina hiji pernyataan dina investasi pabrik anyar Legrand Grup Wawakil Frédéric Xerri Présidén pikeun Éropa, 2018 Agustus ékonomi sapanjang jeung perkara nurunkeun peunteunna duit tina lira narrowing Turki tapi ngingetkeun yen aranjeunna gaduh persis kana kaputusan investasi anyar di Turki Legrand Grup dina période sarua. Legrand Grup CEO, dina waktu nalika fluctuations ekonomi paling sengit Benoit Coquart nu ngajelaskeun 5.5 juta kaputusan investasi euro mangsa datangna ka Turki ceuk Frédéric Xerri, ceuk investasi ieu dinten ngalaman sombong tina ningali kanyataan. Legrand tina manajemen senior nu Grup pikeun Tamsyah di Turki, kreativitas sarta kayakinan yén rojongan maranéhanana pikeun mindahkeun Xerri Grup, ceuk nu Turki aya dina hiji lokasi penting pikeun grup.

Xerri: Kami percanten ka urang Turki, tenaga kerja Turki

Nyarios yén aranjeunna parantos ngahontal boh kapasitas kapasitas kualitas sareng pabrik anyar, saur Xerri, "Kami terang yén urang bakal ngahontal kualitas sustainable sareng efisiensi kalayan prosés produksi anu urang terstruktur dina kerangka Industri 4.0. Legrand Ieu bakal mawa kasempetan bisnis langkung di Turki, urang tingali ka hareupeun hasil bisnis ekspektasi. Evaluasi Grup 2018 prestasi, Xerri; "Urang geus exhibited kinerja pohara alus di Turki dina 2018. Laju Legrand tina 8.6 persen tina tumuwuhna global, Turki geus dipelak ku 40 persen dina période sarua. Dina 2019, urang deui tumuwuh ganda-angka di Turki. Ngeunaan ningali dunya dina 2022 sarta kamajuan review awal di Turki hésé pisan ngalakukeun, tapi kuli Turki Legrand Grup, sarta kami yakin di Turki ".

The Tamarisk Nagara Manajer Levent Turki Legrand, nyebutkeun aranjeunna melu dua taun pamungkas dina dasar tilu pasagi pabrik méter di Turki, "mesin kami parkir kami dua kali kapasitas produksina urang ku ngaliwatan pinuh otomatis"

Xerri: Pembagian Internét tina Perkara dina ganti pisan mundur

Saatos éta, Frederic Xerri nyarios yén aranjeunna bakal konséntrasi dina internét objék; "Dina taun 2019, urang ngahasilkeun 450 juta euro omzét tina internét objék. Kami ngiringan ningkatkeun kana 2020 milyar euro dina 1. Kalayan internét objék, pangropéa jauh sareng perbaikan obyek ageung anu teu tiasa diaksés di payuneun éta tiasa dilaksanakeun. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar