22 Lempeng sareng Hectometer Plato di Area DBM

lamping sareng piring héktometer dina dbm mintika
lamping sareng piring héktometer dina dbm mintika

22 Lempeng sareng Hectometer Plato di Area DBM

2 firma parantos ngalebetkeun tenders kanggo konstruksi 2019 Léngkah sareng Hectometer Plates di TCDD (Railway State Turki) Direktorat Jual Pembelian Wilayah 715578 (TCDD) kalayan nilai wates TL 255.821,94 sareng perkiraan biaya TL 335.877,05. 22 TL sareng nawar tender IŞIL ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT TİC.LTD.ŞTİ. Geus meunang. Dua perusahaan anu milu nawar nawarkeun tender di handap nilai wates.

Éta lembut nyertakeun 865 potongan panjangna 3 mérés batu 4 galian terbatas sareng karya anu sanés. Durasi pagawéan nyaéta 90 (salapan puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar