Ngajalankeun ski pangpanjangna Laut Hideung Kulon

Lereng ski pangpanjangna Laut Hideung kulon muka
Lereng ski pangpanjangna Laut Hideung kulon muka

Sekretaris Administrasi Provinsi Khas Kastamonu Zafer Karahasan, "Pusat Ski Ilgaz 2-Yurduntepe, kalayan panjangna 6 kilométer ngagaduhan lamping ski pangpanjangna Laut Hideung Kulon." Cenah.

Pusat Ski Ilgaz 2013-Yurduntepe, pangwangunan anu dimimitian taun 6, mangrupikeun landasan pangpanjangna Laut Hideung Kulon kalayan panjang 2 kilométer.

Sekretaris Jenderal Administrasi Provinsi Khusus T.Zafer Karahasan naliti persiapan akhir di fasilitas éta, anu dipiharep bakal dibuka kalayan semangat anu hébat dina akhir minggu.

Manajer Hal Ehwal Sosial Tuncay Sönmez, manajer fasilitas Hakkı Kaya sareng Sekretaris Jenderal anu sumping sareng karyawan ngadatangan sadaya unit sareng masihan paréntah anu dipikabutuh pikeun nyegah masalah dina bukaan.

Sekretaris Jenderal T. Zafer Karahasan nyieun pernyataan dina tungtung panyelidikan; Ur Yurduntepe2 Ski Resort olan, proyék panggedéna tina Administrasi Propinsi Khusus saatos bandara, bakal réngsé sareng bakal sayogi ka umum tina sabtu minggu.

Salian janten pusat olahraga usum tiris anu paling penting di daérah urang, Yurduntepe bakal janten pusat anu narik pikeun sadaya musim kalayan visibilitasna. Anu mimiti, kami reueus sareng bangga merealisasikan salah sahiji proyék pariwisata anu paling penting pikeun propinsi urang, daérah sareng nagara.

Administrasi Provinsi Kastamonu Khusus masihan jasa anu penting pisan pikeun pangwangunan propinsi urang sareng daérah di 10 taun ka pengker.

Éta ogé parantos dilakukeun kamajuan anu signifikan ka arah institusi. Salian seueur proyék alit sareng ageung, bandara sareng Pusat Tidur Ilgaz 2-Yurduntepe direalisasikeun dua proyék utama. Agenda urang ayeuna kanggo ngawujudkeun proyék panggedéna ka-3, Musieum Terbuka Air sareng taman sato liar.

Abdi hoyong ngucapkeun sukur ka Présidén urang, sareng ka timbalan sareng gubernur pikeun usaha sareng dukungan dina merealisasi proyék ieu.

Dina kasempetan ieu, kuring kedah nyarios sakali deui yén Administrasi Propinsi Khusus Kastamonu ngagaduhan kakuatan sareng ilmu pikeun nyieun sareng ngatur sagala jinis proyék gedé.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar