Milarian sementara kanggo Kénél Izmir Refill Ti Internét!

Milarian samentawis kanggo ngeusian kartu tina Izmir.
Milarian samentawis kanggo ngeusian kartu tina Izmir.

Kalayan Sistem Koléksi Téknik Éléktronik anu dioperasikeun ku ESHOT, ngadegna Kotamadya Izmir Metropolitan, Kartu İzmirim tiasa dieusian sacara sakaligus sacara online atanapi otomatis ku kartu kiridit ku mikeun pesenan loading otomatis. Dina lingkup sistem anu ditaroskeun, keluhan katampi tina waktos ka waktos yén prosedur ngeusian teu tiasa dibayangkeun dina kartu atanapi telat diréspon.


Éta dituju ku ESHOT pikeun ngaleutikan keluhan warga sareng ngabéréskeun keluhan pas mungkin. Seja sareng tujuan ieu sareng sajeroning kerangka wawasan kami pikeun nguatkeun masa depan angkutan urban sareng solusi inovatif administrasi urang; Kanggo ngoperasikeun sistem pangumpulan biaya langkung éfisién, éfisién sareng lancar, transisi tina Sistem Koleksi Bayaran Elektronik anu aya ka Sistem Koleksi Bayaran Smart, anu kompatibel sareng téknologi anu énggal sareng ngembang. Dina kontéks ieu, studi bursa ngeunaan validator beus sareng turnstile, anu mangrupikeun komponén anu paling dasar dina sistem, terus dina beus, stok İZDENİZ, Metro, Izban sareng Tram stasion di sapanjang kota.

Ladenan upload kasaimbangan tina internet cocog sareng validator sistem koleksi biaya ayeuna. Kusabab ieu, refills online ngan tiasa ngeunteung dina kartu nalika kosan ti validator lami (oranyeu). Nanging, kasaimbangan anu diunggah tina internét henteu tiasa dibayangkeun dina kartu anu aya kosan ti validator énggal (pigura layar Merah biru, tutup hideung turnstile).

Kusabab ieu, ngeusian internét sareng ngeusian pesenan (kartu kiridit otomatis loading arahan) jasa moal tiasa ngalayanan saminggu ti mimiti 01.02.2020 dugi ka 08.02.2020, anu mangrupikeun tanggal transisi sistem.

Saatos transisi ka sistem pengintipan biaya pinter validator parantos réngsé, pangeusian internét sareng jasa pengeusian instruksi bakal dilaksanakeun kana layanan anu langkung gancang sareng lancar dina 09.02.2020.

Saatos transisi ieu, Kartu İzmirim anu tos aya bakal dianggo. Dina prosés ieu, rujuk dipénta yén warga masarakat anu nganggé jasa ngeusian internét ngagaduhan kasaimbangan anu cekap dina kartuna supados ngahindari masalah dina kéngingkeun jasa angkutan umum.

Kami hoyong hatur nuhun pikeun panginten anu parantos nunjukkeun dina periode peralihan pikeun tujuan masihan anjeun layanan anu langkung saé.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar