Siswa Anu Henteu Sacara Visual Hiji Hari anu Henteu Terpendak di Kartepe

murid cacad visibilén menikmati beuteung
murid cacad visibilén menikmati beuteung

Kocaeli Departemen Metropolitan Munisipalitas Kaséhatan jeung Layanan Sosial, Pareuman sareng Diréktur Cabang Jompo sepuh ngayakeun kagiatan anu migunani pikeun barudak cacad. Dina kontéks ieu, siswa kelas pendidikan khas cacad visually di Darıca Barış Primary School ngagaduhan dinten anu teu tiasa dilupakan di Kartepe sareng guru sareng kulawargi. Barudak anu indit ka Kartepe pertama kalina dina kahirupanna gaduh dinten anu pikaresepeun pikeun maén salju.

TETAPAN VOIS


Pikeun barudak anu cacad visually, katerangan sora dilakukeun ku Müge Deniz, pimpinan diréktur Cabang Layanan Disable. Ciri-ciri daérah tempat aranjeunna dijelaskeun ka murangkalih ku ngagunakeun téknik pedaran audio. Anjeunna maén bola salju kalayan murangkalih saatos ngagambarkeun wangun sareng eusi barang-barang sapertos tangkal, salju, langit, ski di sabudeureuneunana, sareng eusi. Murid murid ngalaksanakeun bal salju kana pananganana sareng dialungkeun sacara acak.

PELUANG PERTAMA NGIMPI

Dila Nariye İnal ti murid; "Kuring umur 10 taun. Abdi badé angkat ka kelas Darica Ningalian. Kuring sumping ka Kartepe pikeun kahiji kalina dina kahirupan kuring. Nalika kuring nyabak daratan, anjeun kéngingkeun cai, tapi cai beku, éta sapertos tiis. Ski dina salju sapertos badé ku karéta gancang. "

9 PELAJAR DISABLED VISUAL

Nyarios yén para siswa dipasihan pendidikan ngeunaan jejer anu béda dina skop proyék tanggung jawab sosial, kepala sekolah Metin Demirci nyatakeun, "Kami ngagaduhan kelas cacah visually di sakola kami. 9 murid anu kuliah di kelas ieu. Kami tujuanana pikeun mempermudah kahirupan ku cara nyandak sagala pancegahan anu dipikabutuh dina kahirupan pendidikan murid ieu. Urang dugi ka Kartepe sareng murid urang kalayan kagiatan ieu kami lakukeun sareng Perbandaran Mocopolitan Kocaeli. Hatur nuhun ka Perbandaran Metropolitan kami pikeun nawiskeun kasempetan sapertos ka mahasiswa. ”



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar