Ngaran Kacilakaan Corlu Ngaran Pupusna Bakal Hirup di Jalan sareng Parks

Ngaran jalma dina kacilakaan karéta corlu bakal diciptakeun dina jalan-jalan sareng taman
Ngaran jalma dina kacilakaan karéta corlu bakal diciptakeun dina jalan-jalan sareng taman

Ngaran-sababaraha jalma anu leungit dina kacilakaan karéta di Çorlu distrik Tekirdağ, 8 jalma anu tiwas dina 2018 Juli 25 sareng 340 urang kacilakaan, bakal dipasihan jalan-jalan sareng taman di distrik Uzunköprü Edirne.

Numutkeun hiji pernyataan ti kotamadya Uzunkopru, 25 jalma anu leungit dina kahirupan dina kacilakaan Sena Kose, Ozge Nur Dikmen, Gulce Dikmen, Bulao Nur Tiflizden, Oguz Arda Sel sareng Melek Tuna'nın jalan sareng taman bakal dipasihkeun nami.

Walikota Uzunköprü Özlem Becan nyarios yén sanggeus bencana karéta, kulawarga sok aya sareng aranjeunna umumna kaserang. Becan, saatos kaputusan anu disatujuan ku Majelis Perbandaran, nyeri jiwa urang leungit dina kacilakaan karéta Çorlu masih kobong. Kami parantos babarengan sareng kulawarga anu nyeri ti saprak dinten poék ieu sareng urang bakal sareng kulawarga urang dugi ka akhir.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar