Alat Uji Raybus Diantara Gaziantep Nizip Dimimitian

Nguji tes Raybus antara fraksi Gaziantep ngamimitian
Nguji tes Raybus antara fraksi Gaziantep ngamimitian

Gaziantep sarta bakal make garis 49-kilometer aya antara Républik Turki Nizip Raybüs Propinsi Kareta api dimimitian nguji nyetir maranéhanana.

Raybüs, anu sumping ka distrik Nizip ti Gaziantep dina garis anu parantos aya sareng ngarengsekeun uji drive anu suksés, patepung ku motong korban nalika dugi ka Stasion Nizip. Ngomongkeun ka urang di dieu, Wakil Walikota Nizip Salih Uygur nyatakeun yén uji coba bakal diteruskeun salami 20 dinten sareng 49 kilométer bahkan jasa Raybüs sapopoé bakal ngamimitian sareng hatur nuhun ka jalma anu nyumbang.

Nalika jasa Raybüs saben dinten dimimitian, waktos jalan antara Gaziantep sareng Nizip bakal turun ka 1 jam, tapi waktos ieu direncanakeun tiasa ngirangan saatos téknis diajar anu bakal dilakukeun. Kasempetan perjalanan anu saé sareng aman bakal disayogikeun ka mahasiswa anu diajar di Gaziantep sareng Raybus sareng warga anu angkat ka Gaziantep pikeun damel.

Raybüs bakal ngalaksanakeun angkutan umum di daérah nepi ka Stasion Nizip sareng Stasion TCDD di Gaziantep Station Square.

Peta Gaziantep Nizip Raybüs

Peta Gaziantep Nizip Raybus

Video Pidéo Gaziantep Nizip Raybüs


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar