Cunda Sasak Témbongkeun Ayeuna Langkung Geulis

Pamandangan Cunda Bridge langkung endah ayeuna
Pamandangan Cunda Bridge langkung endah ayeuna

Munisipalitas Balıkesir Metropolitan ngagantikeun témbok beton sisi kalayan pengetan besi tempa anu nyegah pandangan di Jembatan Cunda di pamundut ti warga.


Tungtutan warga-warga ngalangkungan Jembatan Cunda, anu dibuka pikeun lalu lintas kendaraan taun 2017, 'Kami hoyong ningali pandangan' ngerjakeun Walikota Balıkesir Yücel Yılmaz. Ku pamundut ti warga, kotamadya ngagentos témbok sisi anu meungpeuk tempoanana nganggo pengetan beusi. Panutup batu dina paret beton bertulang di sisi jembatan Cunda sacara saksama diangkat sareng operasi motong tina parét beton parantos dilaksanakeun.

Éta bakal cocog sareng AYVALIK

Salaku tambahan, éta ogé ditingali yén kendaraan anu biasa pikeun ngeusian sagara kalayan keusikan anu dilakukeun ka laut di tengah Ayvalık sareng Lale Island pass, tapi dina tekad anu dilakukeun, aliran kasebut disela di antara Teluk Edremit sareng laut jero Ayvalık, sareng teluk parah na kacemar akibat aliran. Dina jero lingkup proyék anu dilaksanakeun sareng Universitas Teknikal Yıldız, aliran antawis laut daratan sareng Teluk parantos balikan deui. Ku cara kieu, Ayvalık disayogikeun kasempetan angkot anu cocog sareng kabupaten sareng laut janten disimpen deui kana naturalness na.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar