CHP Telepon Pikeun Ngaluarkeun pikeun Pangalungan Kontroversial, Jalan Raya sareng Kuda

Panggero pikeun panyebaran sasak sareng torowongan kontroversial chpden
Panggero pikeun panyebaran sasak sareng torowongan kontroversial chpden

Partai Rakyat Republik (CHP) Kocaeli Wakil Tahsin Tarhan nyauran pikeun énggal pikeun Yavuz Sultan Selim Bridge, Jalur Gada Daérah Utara, Jembatan Osmangazi sareng Gebze-Orhangazi-Izmir Jalan Raya jeung Eurasia Tunnel.


Sasak, torowongan sareng jalan raya, anu didamel nganggo modél anu ngawangun-mindahkeun, nyababkeun jutaan liras tina aman dina Perbendaharaan kumargi garansi transisi, janten beban anu ningkat pikeun nagara unggal dintenna.

Kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim, 2019 miliar 3 juta liras dibayar taun 50, sareng kanggo Bridge Osmangazi, 2016 milyar 2019 juta liras dibayar antara 3-799.

CHP Kocaeli Wakil Tahsin Tarhan, juru cariosPernyataan ti Deniz ka Deniz Ayhan nyauran pikeun panyebaran jambatan ka Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge sareng Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway jeung Eurasia Tunnel.

"KOMUNITAS DENGAN GOLEK DENGAN PERHATIKAN AS AS JAMINAN PASS"

Hanjakalna, teu aya sistem anu tiasa dijalankeun pikeun ngawangun-mindahkeun-kanggo kapentingan umum. Kami teras-terasan nyeri. Nagara kedah nasionalisasi jalan sareng jembatan ieu sareng mésér sagala. Urang bakal ngirangan harga sareng mimiti ngirangan artos nalika naekna, sahenteuna urang bakal ngahapus beban tina mayar kanggo kendaraan anu henteu langkung. Karusakan umum disababkeun dina sadaya sasak. Milyaran lira dibayar kanggo jaminan transisi dina sadaya jambatan sareng jalan raya ieu. Sasak bisa dilakukeun ku artos anu mayar kanggo ngajamin pass.

"REFLES IT TO PRODUKS SOS DI PASIR"

Sistem transportasi ngagaduhan masalah ageung kusabab harga jembatan sasak. Aranjeunna nyarios yén kami parantos ngirangan salam ka lima menit, tapi euweuh anu nganggo jambatan. Sistem treuk sareng sistem transportasi sangsara pisan tina kawijakan harga tinggi; kapangaruhan ku ieu sareng unggal produk anu dijual di pasar diangkat. Alami, sagala produk dipasung.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar