Pengumuman Tender Buca Metro Diumumkeun ka Dunya

Pengumuman subway buca lembut diumumkeun ka dunya
Pengumuman subway buca lembut diumumkeun ka dunya

Pengumuman umum ngeunaan Üçyol - Buca Metro proyék, anu katelah investasi panggedéna dina sajarah İzmir, dikaluarkeun dina situs web Bank Éropa pikeun Rekonstruksi sareng Pangwangunan. Dina lembut internasional, tawaran dipénta sareng konstruksi dijadwalkeun dimimitian dina satengah kadua taun ieu.


Üçyol - Proyék Buca Metro diumumkeun kamari dina situs wéb Bank Éropa pikeun Rekonstruksi sareng Pangwangunan (EBRD). Pengumuman umum ngamungkinkeun sadaya perusahaan di dunya janten waspada kana proyek sareng nyiapkeun kanggo tender.

Dina prosés ieu, tender misah bakal dilakukeun dina genep bulan kanggo nampi tawaran sareng perusahaan anu unggul bakal ditangtukeun. Konstruksi dijadwalkeun dimimitian dina satengah kadua taun ieu. EBRD nandatanganan perjanjian otorisasina pembiayaan pembiayaan 80m-euro sareng Munisipalitas Izmir Metropolitan Désémber kamari.

Investasi panglegana dina sajarah Izmir

Üçyol - Buca Metro bakal janten proyék investasi pangpentingna dina sajarah İzmir. Izmir Munisipal Metropolitan bakal ngalaksanakeun proyék na kalayan dana sorangan. Panjang garisna, anu bakal dibuka ku téknik torowongan jero, bakal ngahontal 13,5 kilométer. Dimimitian ku Üçyol sareng diwangun 11 stasiun, Zafertepe, Bozyaka, Jéndral Asım Gündüz, Şirinyer, Perbandaran Buca, Jagal, Hasanağa Taman, Universitas Dokuz Eylül, Buca Koop sareng Çamlıkule stasion bakal lumangsung.

Jalur metro antara Buca Metro, F. Altay-Bornova sareng Üçyol Station; Baris İZBAN bakal pendak di Stasion Şirinyer. Salah sahiji fitur anu paling penting dina proyék ieu nyaéta metro subway tanpa supir ..

Bengkel sareng pangropéa gedong ogé bakal diwangun

Dina lingkup proyék éta, bengkel pangropéa sareng gedung gudang kalayan aréa ditutup 80 rébu méter pasagi ogé bakal diwangun. Di gedong dua tingkat, tingkat handap bakal dianggo salaku tinggal sapeuting sareng lantai luhur salaku pangropéa kendaraan sareng lanté perbaikan. Luhureun ogé bakal aya kantor administrasi sareng area staf.

Punten klik di dieu pikeun ningali buletin Klik di dieu.

Peta Buca Metro
Peta Buca Metro

Peta ngeunaan Izmir Buca Metro



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar