Pikeun Perhatosan Calon Dilantik TCDD ku UU Layanan Sosial 2828

pikeun nengetan calon anu ditugaskeun ka tcddye ku hukum jasa sosial
pikeun nengetan calon anu ditugaskeun ka tcddye ku hukum jasa sosial

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) netep caleg, nepi ka tanggal 07.02.2020/XNUMX/XNUMX bareng jeung dokumén nu diperlukeun TCDD Umum Direktorat Sumber Daya Department Asasi Manusa di janjian jeung separation Cabang atawa Kantor Regional kami (Haydarpasa-Ankara-Izmir-Sivas-Malatya na Adana Afyon) Sumber Daya Manusa Aranjeunna kedah dilarapkeun ka Diréktur Jaringan sacara pribadi.

dokumén diperlukeun

1) Laporan Lembaga Kaséhatan (Rumah Sakit Rumah Sakit Umum Kalayan atanapi Rumah Sakit Universitas resmi) Laporan dewan médis anu dipikabutuh sanggeus tanggal pengumuman hasil panempatan netep dina lingkup UU No 2828 bakal sah. Pikeun ditunjuk dina laporan Badan Kaséhatan Rincian anu bakal ditangtukeun;

  • Ujian Warna (test ishihora dipigawé)
  • Darajat Visi (panon-katuhu katuhu ditempokeun misah)
  • Tés saringan (pikeun stimulan jeung ubar)
  • Ujian Dédéngéan (rata-rata sora murni salaku hasil tina audiometry)

2) 2 salinan Diploma Sertifikasi Notaris (Upami gelar diploma anu ditepikeun, fotokopi diploma badé disatujuan ku pejabat TCDD.)

3) 2 Sarat Sértipikat (Kanggo anu parantos réngsé jasa militer) atanapi Sertipikat Status Militér (Anu parantos tunda) (E-pamaréntah sah.)

4) Nomer 2 kartu Certified Sampel Sampel (Upami kartu idéntitas aslina anu dikintunkeun, fotokopi kartu idéntitas bakal disatujuan ku pajabat TCDD.)

5) 2 Institusi Kaamanan Sosial Ngarobih jasa jangka panjang (via E-pamaréntah)

6-) 1 Dokumén Hasil KPDS / YDS (Wajib pikeun panawaran anu ngagaduhan syarat KPDS / YDS dina Pitunjuk Pilihan KPSS).

7) Parumahan (Pemukiman sareng Dokumén Alamat séjén via E-pamaréntah)

8) foto 4

9) 2 Rekaman Pidana (E-pamaréntah sah.)

10) Berkas plastik 1Pcs, file baju 2pcs

11)Bentuk (Klik dina bentuk pikeun ngadamel transaksi)

(Contoh Formulir)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar