Ka Perhatosan Calon Dilantik ka TCDD Taşımacılık A.Ş.

pikeun nengetan calon anu ditugaskeun ka tcdd transportasi ku hukum jasa sosial
pikeun nengetan calon anu ditugaskeun ka tcdd transportasi ku hukum jasa sosial

Dokumén anu diperyogikeun ti calon anu sacara kabuka diangkat ka posisi TCDD Taşımacılık A.Ş. dina ruang lingkup Hukum Layanan Sosial Nomer 2828 digambarkeun di handap pikeun inpormasi anjeun.

dokumén diperlukeun

1) Laporan Dewan Kaséhatan (Laporan Dewan Kaséhatan dipénta ti Rumah Sakit Pinuh Propinsi atanapi Rumah Sakit Universitas resmi)

2) Nomer 2 Sampel Bagian Takwirakeun (Upami diploma aslina diserahkeun, fotokopi diploma bakal disatujuan ku jalma anu otoritas TCDD Taşımacılık A.Ş.)

3) 2 Nomer Larangan Sertipikat (Kanggo anu parantos nyayogikeun dina militer) atanapi Sertipikat Status Militér (Anu parantos tunda) (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubungan sareng sistem e-pamaréntah)

4) Sampel Kartu Identitas 2 Nomer Sertifikasi (Upami kartu idéntitas aslina dikintunkeun, fotokopi kartu idéntitas bakal disatujuan ku jalma anu sah TCDD Taşımacılık A.Ş.)

5) 2 Nomer KPDS / Dokumen Hasil YDS (Saha anu ngagaduhan dokumén hasil KPDS / YDS di tingkat ABC ogé kedah mendakan dokumén kumargi biaya kontrak bakal kapangaruhan)

6) 2 Nomer Sertipikat Jasa (pikeun anu parantos damel di handapeun lembaga kaamanan sosial) (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubunganana atanapi sistem e-pamaréntah)

7) Déklarasi alamat (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubungan sareng sistem e-pamaréntah)

8) 6 Piece Photo (dicokot dina sasih 6)

9) 2 Jumlah Rekaman Pidana (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubungan sareng sistem e-pamaréntah)

Calon nyiapkeun dokumen anu disebatkeun di luhur antara 13 Januari - 31 Januari 2020 TCDD Transportation Inc. Diréktur Jéndral Umum Sumber Daya Manusia (Alamat: Laluan Hippodrome Distrik Anafartalar No: 3 Stasion - Altindag / ANKARA) pribadi kedah panawaran.

31 Januari Aplikasi dilakukeun saatos ahir jam gawé 2020 sareng / atanapi posna moal ditarima.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar