Proyék YHT Ankara Sivas Nyusul Kementerian Angkutan

Proyék ankara sivas yht rapet dituturkeun ku kementerian angkutan
Proyék ankara sivas yht rapet dituturkeun ku kementerian angkutan

Dina jero lingkup Proyek Ankara-Sivas YHT, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, Wakil Menteri Adil Karaismailoğlu, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, Asistén General General Öner Özer sareng delegasi na sumping di situs infrastruktur Kırıkkale. Patepakan diayakeun sareng sakumna prasarana, superstruktur sareng kontraktor éléktromekanik anu digarap dina éta proyék.

Dina rapat éta, inpormasi anu disayogikeun ngeunaan kamajuan proyek, manajemén prosés, masalah sareng pinanggih solusi. Hal éta ditetepkeun yén proyék ieu maju luyu sareng program target.

Hal ieu rencanana ngadamel garis mimiti 1 km Line-40 mimiti antara Buymah-Yerkoy siap énergi, kalebet sistem electrification, dina pertengahan Pebruari 2020.

Saatos rapat, kamajuan Tunnel 15 di Kırıkkale diawaskeun dina situs.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Pilem Promosi Railway Ankara Sivas


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar