Proyék Latih Kacepetan Tinggi Ankara İzmir Ngadamel Resep Pothole

Proyék karéta laju gancang ankara izmir nyanghareupan résiko tilelep
Proyék karéta laju gancang ankara izmir nyanghareupan résiko tilelep

Kamar Geologis Insinyur Union of Kamar tina Juru Téknik sareng Arsiték Turki (TMMOB), anu nyayogikeun laporan dina Ankara - İzmir High Speed ​​Train, anu direncanakeun dibuka taun 2022, ngingetkeun ngalawan formasi potholes di bagian Eskişehir tina garis.


Dina pernyataan anu dilakukeun dina ruangan, éta nyatakeun yén proyék éta ngadamel résiko pothole, sareng éta nyatakeun yén "A bagian anu tangtu tina jalur karéta Ankara-İzmir High Speed ​​parantos ngalangkungan batu-batu nguap anu ngalémbéréskeun sareng ngakibatkeun formasi pothole".

Dina pernyataan anu dilakukeun ku alam pawenangan, anjeunna nyarios: "Unggal taun di dunya sareng nagara urang, gempa bumi, longsor, banjir, batu ragrag, jsb kusabab alesan alam sareng geologis. Seueur kajadian anu bahaya sareng skala ageung anu tiasa nyababkeun kaleungitan kahirupan sareng harta. Salah sahiji kagiatan ieu nyaéta formasi sinkhole anu parantos dina agenda urang taun-taun ayeuna.

Wangunan sinkhole umumna disababkeun ku gerakan cai taneuh atanapi sagala rupa jinis cai anu ngalir ngalambungan permukaan unit geologi anu ngaleyurkeun (batuan karbonat, evaporites), sareng guha ageung atanapi ngalembereh rongga kajantenan di jero taneuh akibat tina henteu mampuh mawa beurat, sareng lapisan panutup luhur murag dumadakan. ..

Di Konya, Karapınar, Sivrihisar (Eskişehir), khususna Karaman, Aksaray, Çankırı, Sivas, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Afyonkarahisar, Siirt, Manisa sareng İzmir lumangsung di seueur daérah. Salah sahiji alesan utama paningkatan formasi pothole dina taun-taun ayeuna kaleuleuwihan kaleuleuwihan sareng henteu dikendali.

Di daérah antara Sivrihisar (Eskişehir) distrik Sığırcık, Göktepe, Kaldirkoy sareng Yenikoy, 2 sinkholes kalayan diaméter antara 50 m sareng 0.5 m sareng jerona antara 15 m sareng 8 m parantos kajantenan sababaraha taun ka pengker. Numutkeun pangamatan dilakukeun dina sawah sareng studi engké dina gambar satelit; Perlu nyandak pancegahan pikeun daérah ieu, dimana pothole dibentuk, aya ngan ukur 1.5 km kiduleun Polatlı-Afyon bagian tina Jalur Karéta Api Tingkat Ankara-İzmir, anu nuju dibina.

Parantos parantos ditangtukeun yén sababaraha bagian tina jalur Separa Ankara-İzmir High Speed ​​Train ngalangkungan batu évaporit anu ngalémbérés sareng nuju nyusun formasi. Éta penting pisan yén studi géologis-geotéknik rute, dimana struktur rékayasa penting sapertos High Speed ​​Train pas, bakal dilakukeun dina cara anu ogé bakal ngingetkeun alesan anu nyababkeun formasi sinkhole.

Salaku Kaméra Téhnologi Géologi TMMOB, kami tiasa narik perhatian kana masalah geologis, utamina taneuh urug, dina rute High Speed ​​Train (YHT), anu aya dina konstruksi antara Ankara sareng Istanbul. Tapi, Direktorat TCDD Umum henteu nganggap peringatan kami; Hasilna, kalayan kaputusan Déwan Menteri, kontraktor parantos dibabaran harga naékna 40% tina harga konstruksi proyek. Kusabab teu kétang kitu, anu ngirangan sumberdaya umum, pangwangunan jalur Ankara-İstanbul YHT (utamina rute Bozüyük-Arifiye) teu acan réngsé.

Kitu oge; Peringatan kami yén seueur masalah timbul tina taneuh bakal disanghareupan salami prosés pangwangunan Bandara Istanabul 3 kusabab alesan sapertos lokasi anu dipilih kalebet tasik alami atanapi jieunan sareng ciri rékayasa lemah tina unit taneuh, sareng parantos dipaliré ku Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur. Nanging, prosésna ngajantenkeun Kamar kami, sareng pangwangunan Bandara Istanabul 3 parantos réngsé, dibarengan ku sifat-sifat anu sami di dunya, sareng biaya anu langkung ageung tina proyék anu sami.

Kusabab jalur Railway Ankara-İzmir High Speed ​​ngalangkungan kira-kira 1.5 km ka belah kalér daérah tempat sinkholes dibentuk ku Kamar Geologi Insinyur TMMOB, pikeun nyegah leungitna kahirupan atanapi harta anu henteu tiasa katembong di mangsa ka hareup, daérah ieu cocog pikeun formasi tilelep. Pikeun ngawartosan sareng waspada institusi publik anu relevan sareng tanggel waler, laporan ngeunaan pembentukan sareng résiko potholes disiapkeun dina rute Eskişehir-Sivrihisar YHT.

Salaku TMMOB Chamber of Geological Insinyur, kami ngingetkeun anjeun sakali deui.

  • Diréktur Umum MTA, Diréktur Jeneral DSİ sareng Présidén AFAD, ku ngantebkeun pentingna poko, babarengan sareng departemén relevan ti universitas sareng organisasi profésional anu aya hubunganana, khususna Chamber of Geological Engineers of TMMOB, parantos ngawitan ngancam kahirupan sareng kaamanan harta di nagara urang dina rencana anu tangtu. "Peta Risiko Obruk" kedah disiapkeun ku ngalaksanakeun rinci geologis, geotéhnik, hydrogeological, sareng rékayasa geologi panalungtikan sareng panaliti daérah di daérah.
  • Peta Risiko Obruk anu disiapkeun kedah disayagikeun kanggo masarakat sareng tindakan anu kedah di lakukeun.
  • Panaliti, perencanaan sareng konstruksi struktur rékayasa, ngiringan pembentukan sinkhole, anu beuki ningkat dina jumlahna di daérah, sareng sadaya jalma, lembaga sareng organisasi anu ngalaksanakeun rencana perencanaan sareng rékayasa di daérah ieu, khususna Républik Turki, Diréktur Umum Railway State, anu ngalaksanakeun proyek Sasatra-İzmir High Speed ​​Train. prosés.
  • Perlu dibuktikeun yén Izmir-Ankara High Speed ​​Train Project, anu dina kaayaan konstruksi TCDD General Directorate, bakal kapangaruhan ku kamungkinan formasi sinkhole tina proyék karéta laju ku jalan ngaléngsérkeun geologi-geotéknik, hydrogeological, sareng survey geologi dina bagian-bagian di mana jalan-jalan anu aya diulas. Upami teu kitu, atra yén sinking anu bisa lumangsung nalika operasi bakal ngancem kasalametan hirup.

Hasilna, dina pernyataan yén sinkholes kabentuk di daérah tatanén anu jauh ti daérah padumukan, éta henteu nyababkeun kahirupan anu rugi sareng karugian harta anu dugi ka ayeuna, salaku kecap anu terakhir, "formasi tilelep anu tiasa lumangsung di daérah dimana struktur rékayasa sapertos High Speed ​​Train bakal dianggo sacara intensif ku masarakat bakal ngakibatkeun korban signifikan sareng bencana anyar. éta tiasa muka ”.

Pikeun ngahontal laporan Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar