Tanggal Komplitér Karéta Api Ankara Sivas Tanggal parantos diumumkeun

Proyék karéta piksel kalayan laju ankara siél parantos réngsé
Proyék karéta piksel kalayan laju ankara siél parantos réngsé

Menteri transportasi sareng infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, "Barisan karéta laju laju Ankara-Sivas jarak 393 kilométer jarak jalur karéta api laju Ankara-Sivas dina bagian Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni dina bulan Maret pikeun ngamimitian uji coba sareng ngalengkepan proyék dina triwulan II 2020," saurna.

Dina jero lingkup proyék Ankara-Sivas High Speed ​​Train (YHT), karéta peletakan jalan terus di arah Yerköy-Sivas. 87 persén pagawéan bakal réngsé dina pagawean karéta api, sésana parantos réngsé dina Maret 2020, teras uji coba bakal dimimitian.

Gubernur Yozgat Kadir Cakir, bagian karéta api pangwangunan puseur konstruksi ku cara ningal proyék na nampi inpormasi ti Mehmet Baser. Yozgat Divanli Yozgat Station sareng pangwangunan régulator anu lumangsung sareng wartawan DGS stabilazitor kalayan jarak 40 kilométer perjalanan Yozgat Gubernur Kadir Cakir, 2020 bakal réngsé dina bulan Maret sareng nyarios yén uji coba bakal dimimitian.

Ujung Torowongan Katémbong di Ankara-Sivas

Nyarios yén Proyék YHT Ankara-Sivas mangrupikeun investasi anu ageung, saur Çakır, Y Yozgatlı parantos nungguan investasi ieu kanggo waktos anu lami. Kana tungtung torowongan ayeuna katingali. Kami ngamimitian lalaunan sareng mugia bakal aya dina jalur gancang. Investasi 13,2 milyar pon, hatur nuhun ka sadayana anu nyumbang. Lagu rel aya di jalan. Rel dipasang dina Yerköy-Yozgat-Sorgun. Distrik Akdagmadeni keur ditata. 87 persén pagawéan réngsé, sareng sésana mugia réngsé dina Maret 2020. Maka drive test bakal dimimitian. Yozgat mangrupikeun kota anu ngagaduhan seueur kaéndahan tina segi geothermal sareng sejarah. Éta bakal nyumbang kana promosi kota urang sareng formasi investasi ékonomi. Ieu sanés tungtung carita. Éta mangrupikeun padamelan anu saé. InsyaAllah, hayu urang sasarengan, sadayana indah. ”

Dina lingkup program rel-rel, Gubernur Çakır dibarengan ku Panglima Gendarmerie Propinsi Kolonel Bilgihan Yeşilyut sareng Wakil Polda Provinsi Soner Özyer.

Nalika proyék éta réngsé, éta bakal ngirangan Sivas-Ankara ka dua jam sareng Ankara-Yozgat sakitar sakitar sajam. Proyék YHT Ankara-Sivas, Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars jalur karéta laju anu gancang bakal dihijikeun kana karéta Baku-Tbilisi-Kars.

Peta tina Ankara Sivas Gancang Karéta Api

Film Ankara Sivas High Speed ​​Line Introductory Film

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar