Istanbul Adalar Dileupaskeun tina Runtah Mobil

Pulo Istanbul ngagaduhan limbah phaeton
Pulo Istanbul ngagaduhan limbah phaeton

Di Buyukada, anu parantos bajoang sareng panyakit kuda dina minggu kamari, pamiceunan buatan pirét sareng ditinggalkeun ku sémah parantos diberesihan ku tim IMM. Saloba 25 ton sampah anu dikumpulkeun dimuat kana kapal sareng ngalih ka pusat transfer sampah di Istanbul.


Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) nyepetkeun kagiatan ngabersihan kota saatos badai dina sababaraha minggu kamari. Saatos pantai Kilyos, anak cabang İBB İSTAÇ, anu arahna ka Adalar, ngempelkeun 25 tan sampah ti Büyükada.

14 lumbung dina 140 blok anu ngandung stél İSPARK di Buyukada munggaran disinfected ku tim Diréktur Saniter İBB. Lumbung disemprot deui deui sabada tim penyapu leungeun ngabersihkeun pupuk. Pembersih umum sareng disinfeksi lumbung ogé disayogikeun ka kendaraan cuci ku disinféktan obat disinféktan anu disayogikeun ku Diréktorat Kacamatan.

İSTAÇ ngabersihkeun pantai ogé kandang kuda di Buyukada dina waktos beberesih anu dimulai ku grup 5 kandaraan gisik sareng tim 30 urang 1 minggu ka tukang. Karya ngabersihkeun dilaksanakeun di lamping stén İSPARK nyumponan laut. Dina lingkup kajian, jumlahna aya 5 ton runtah dikumpulkeun nganggo ampir 25 rébu kantong nilon. Runtuhanana dieusian kana kapal sareng pindah ka pusat transfer sampah di Istanbul.

Jalan jalan utama Buyukada, kuadrat sareng jalan ogé dibersihkeun ku nyapu mékanis sareng alat cuci mékanis. Seueur sareng ubar anu nempatkeun di tangki cai, alat cuci ogé disinfected.

Diberesihkeun sareng disinfeksi kandang kuda di Heybeliada sareng Burgazada dimulai ti dinten ayeuna. 17 staf sareng 80 tanaga milu damel.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar