Pusat Sivas Logistik sareng Konstruksi Sambutan Railway

Pusat Sivas Logistik sareng Konstruksi Sambutan Railway
Pusat Sivas Logistik sareng Konstruksi Sambutan Railway

Sivas Logistics Center sareng Railway Connection (Phase I) Konstruksi

KOMPUTER GROUP SUMBER KLV Konvénsi, ŞENBAY kalayan tawaran TL 2018 ku Diréktur Railway State Turki (TCDD) pikeun tender pangwangunan Sivas Logistics Center and Railway Connection (I Stage) kalayan perkiraan TCC wilanganana 309847/202.512.838,58 TL 158.391.480,31. PERKOMPINAN TRANSPORT TRANSPORT KOMUNITAS KOMUNITAS AND KOMPUTER KOMUNITAS TRADE JOINT STOK. Kontrak ditandatanganan sareng perusahaan dina 03.01.2020.

Tender, Buang; gedong kontrol lawang, gedong jasa, gedong administrasi sareng fasilitas sosial, gedong trafo (3 unit), tank septic. Harga dibéré unit; nyertakeun bagian-bagian tina jadwal proposal. Durasi padamelan nyaéta 720 (tujuh ratus dua puluh) dinten kalénder tina pangiriman taneuh.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar