Pusat ski Denizli Luncat ka Rékam sareng Jumlah Didatangan

Resort ski denizli nyatet jumlah sémah
Resort ski denizli nyatet jumlah sémah

Pusat Ski Denizli, anu mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling dipikaresep pikeun olahraga usum tiris, ngiringan kana catetan anu aya jumlah sémah. Ampir 50.000 urang nganjang di pusat ieu dina usum énggal ayeuna, Walikota Osman Zolan sareng garwa na Berrin Zolan, janten mitra dina kauntungan kauntungan warga.

Pusat Ski Denizli, anu mangrupikeun hiji proyék anu paling penting anu dilaksanakeun ku Perwakilan Metropolitan Denizli, ngajalankeun sareng catetan jumlah sémah. Anyar, salah sahiji tempat pang dipikaresepna pikeun olahraga usum Turki na 4 éta ngeunaan 50 sarébu datang hosted ku milih hiji Denizli ski nepi ka usum anyar ayeuna. Turki urang terus warga host anu hoyong papanggih loba ti kotana ti mana profésional jeung amatir skiers na snowboarders ti 7 nepi ka 70 fasilitas nampung jalma anu hayang ngalakukeun kalawan salju. Walikota Perwakilan Metropolitan Denizli Osman Zolan sareng garwa Berrin Zolan ogé ngadatangan Resort ski.

Aranjeunna ngagaduhan fun sareng budak

Walikota Osman Zolan sareng garwa Berrin Zolan, anu mangrupikeun mitra dina kasenangan kauntungan warga, disambut kalayan acara kasih sayang di dieu. Nyarios yén aranjeunna resep pisan ka Pusat Ski Denizli, warga ngahatur nuhun ka Walikota Zolan pikeun mawa Resort ka kota. Walikota Osman Zolan ngobrol sareng warga kanggo sababaraha waktos, ngadorong sledges murangkalih barudak anu aya di daérah sled mangrupikeun adegan gambar anu warni. Seueur foto suasana anu dicandak sareng warga nalika kunjungan panganten Zolan saenggeus ngayakeun sidang M3. Walikota Zolan ogé patepang sareng para barudak umur anu nyayogikeun kursus ski gratis ku Denizli Metropolitan Munisipalitas sareng miharep aranjeunna suksés.

Resort ski denizli nyatet jumlah sémah
Resort ski denizli nyatet jumlah sémah

"Laut urang parantos ngucapkeun dina pariwisata seni artkk

Walikota Osman Zolan nyatakeun yén aranjeunna resep pisan kana minat anu kuat di Pusat ski Denizli sareng yén fasilitasana parantos jauh dina waktos anu pondok sareng aranjeunna mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling disukai pikeun olahraga usum tiris dina jaman ayeuna. Nekenkeun yén kualitas salju kristal di Pusat Ski Denizli mangrupikeun jumlah fasilitas di dunya, Walikota Zolan nyarios, "Kalayan jalur ski kami panjang 13 km anu memenuhi sadaya skéma amatir sareng profésional, fasilitas mékanis kami anu tiasa ngiringan 2.500 urang per jam, struktur sosial kami anu nyayogikeun sadaya kabutuhan pangunjung sadinten henteu ngan ukur Denizli. urang ngalayanan warga kami tina hiji sisi. Kami ngagaduhan fasilitas anu saé kalayan hawa, landasanana sareng sadaya fasilitas. Minat di Resort ski pangbadagna ti Aegean nambahan dinten-dinten. Laut urang ngagaduhan anu nyarios pariwisata usum. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar