Sapanca Mobil Kabel Proyék Tiasa Ngeunang Ti mana

Sapanca kabel mobil proyék terus ti mana waé éta pareum
Sapanca kabel mobil proyék terus ti mana waé éta pareum

Gawéna, anu parantos sakedap di stasion kabel kabel di Sapanca Kırkpınar, dimimitian deui énjing ayeuna. Nalika beton tuang kana situs konstruksi, masarakat di wilayahna ambek…

Mesin mimiti beroperasi deui isuk-isuk dina proyék mobil kabel di Sapanca Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi, anu parantos dibahas kanggo anu lami sareng di mana masarakat lokal terus protés.

Beton mimiti dituang dina daérah sub-stasion di Kırkpınar.

Jalma-jalma daérah, anu parantos protés di daérah ieu salami bulan sareng neraskeun résistansina di tenda anu aranjeunna parantos lami didamel deui, gugah deui.

Nalika warga masarakat mimiti ngariung di sabudeureun situs konstruksi, sajumlah pulisi anu sumping.
Warga ngabantosan sareng pejabat situs.

Walikota Perwakilan Metropolitan Sakarya Ekrem Yüce nyatakeun yén aranjeunna bakal ngeureunkeun karya saatos rapat sareng demonstran, "Kami naroskeun ka perusahaan anu bakal ngadamel mobil kabel pikeun ngeureunkeun hasil éta. Dugi ka kaputusan hukum ".

Walikota Sapanca Özcan Özen ka Sakarya Yenihaber; "Kuring henteu ngalakukeun éta sanajan masarakat. Abdi henteu tiasa mendakan solusi ".

Engin Özkoç, Wakil Présidén Grup CHP sareng Wakil Sakarya, sumping ka daérah éta. Nalika ngadangukeun warga, Özkoç nyebatkeun yén anjeunna bakal nyobian nyebarkeun hal éta ka Présidén Erdoğan sareng ngobrol ka otoritas. Masarakat éta daérah teras mutuskeun pikeun ka Kota Sapanca.

Nalika warga angkat ka Kotamadya, aranjeunna dilaporkeun yén teu aya Walikota Özcan Özen. Warga patepang sareng Wakil Walikota Abdullah Şahin.Sakaryayenihab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar