Sistem Angkutan Anyar Alanya Linggih

Sistem angkutan énggal linggih di Alanya
Sistem angkutan énggal linggih di Alanya

Saatos kaputusan révolusi ngeunaan Perbandaran Metropolitan Antalya di Alanya, masalah angkutan umum antara Kargıcak-Mahmutlar-Alanya dibéréskeun. Kalayan karya anu dilakukeun, rute sareng sistem kartu kota ogé diénggalan.

Masalah transportasi antara Alanya sareng Kargicak sareng Mahmutlar, anu parantos janten genggeran, parantos janten sejarah sabada jéntré anu netepna Walikota Pangéran Metropolitan Antalya Muhittin Böcek. Sistem anu nembe diawalan dua minggu ka tukang, kalayan kaputusan ngahijikeun jalur. Kalayan ukuran anu dilaksanakeun, rute dirobih sareng susunan kartu kota, sistem mimiti netep ogé. Warga Alanya kedah dianggo kana sistem anu anyar.

TRANSPORTATION DENGAN PERSEUNA NANGSA

Kalayan susunan jalan anyar, parobihan énggal digalih. Masalah transportasi antara Kargıcak-Mahmutlar-Alanya sareng universitas parantos direngsekeun sacara radikal. Kalayan penerbangan silih, mahasiswa sareng warga warga masarakat ayeuna ngagaduhan kasempetan pikeun ngahontal tempat anu dipikahoyong dina kandaraan tunggal sareng dina waktos anu langkung pondok. Salaku tambahan, mahasiswa Universitas tiasa gampang angkat ka universitas angkat ti Alanya ku beus 202A sareng 202B.

PINJAMAN DENGAN KOMUNITAS DI KABUPATEN KOTA

Saatos ngahijikeun jalur Alanya-Mahmutlar sareng Kargıcak, sistem Kent Kart ogé dipasang dina beus Kargicak sareng Mahmutlar. Ku sabab kitu, dina garis anu kalebet dina sistem éta, warga tiasa ningali beus mana anu mana, jam sabaraha éta bakal sumping, sareng jalur anu mana ngaliwatan sistem kartu kota.

LAPORAN NEGATIVES

Kalayan perkawis anu dilakukeun, masarakat Alanya, anu parantos kalebet waktos énggal dina angkot umum, bakal tiasa ngucapkeun négatip atanapi saran ka nomer telepon Antalya Metropolitan Municipal Transportation Aduan Line 606 07 07, Whatsapp line 0530 131 39 07 sareng Koperasi Umum Beus Alanya (0242) 519 11 31.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar