Staf Metro Istanbul Milik Warga Henteu

Staf istanbul metro kaluar warga luar negeri
Staf istanbul metro kaluar warga luar negeri

Aparat Metro Istanbul anu nyayogikeun téh sareng tuangeun ka warga anu nami Oktay Sami ti stasion metro Ünalan ngartos tim pulisi sareng nitahkeun Sami ka imah panyumputan IMM.

Salasa sonten, 7 Januari jam 20:45, Oktay Sami, anu sumping ka stasion Ünalan M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Line, ngalaporkeun yén panumpang sanés di stasion éta henteu boga bumi. Sami Sami, 22 taun sareng tuangeun dahareun kanggo nyayogikeun pamanasan ku nyayogikeun pejabat pawai kusabab kaayaan cuaca anu parah nyéépkeun wengi dina lingkungan anu cocog pikeun ngabéjaan tim pulisi. Stasion teu biasa ti tim pulisi Oktay Sami Istanbul Perbandaran Metropolitan (IMM) ngempelkeun imah panyumputan.

Ekrem İmamoğlu ogé parantos ngumumkeun…

Kalayan pangaruh usum usum tiris, IMM sarwa warga nagara tetep di jalan. Présidén Perbandaran Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu ngarujuk ka warga Istanbul tina akun média sosial na, "Nalika anjeun ningali jalma anu peryogi di jalan salami dinten usum tiris tiis, anjeun tiasa nyauran ALO 153 sareng ngahubungi @ibbBeyazmasa sareng ngabantosan tim kami pikeun nyayogikeun panyayuhan sareng jasa kaséhatan".

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar