Stasiun Metrobus Altunizade Dipanjang

Stasiun metrobus altunizade dilegaan
Stasiun metrobus altunizade dilegaan

IMM parantos ngawangun platform badarat énggal sareng tangga pikeun ngirangan kapasa panumpang di Stasion Metrobus Altunizade. Kalayan pembukaan Yamanevler - Çekmeköy Metro, jumlah panumpang per poé di Altunizade ningkat tina 17 rébu ka 35 rébu.


Direktorat Jenderal Operasi IETT, salah sahiji perusahaan gabungan Istanbul Metropolitan Munisipalitas (IMM), parantos ngawangun tambahan 300 alun-alun nurunkeun platform ka stasion pikeun ngirangan kapadetan.

Ku cara kieu, jumlah kendaraan anu nuju ka stasion parantos ningkat ti 5 dugi ka 9. Salaku tambahan, tangga anyar diwangun di tempat panumpang tiasa ngantep platform sareng ngahontal stasion metro. Pikeun ngaleungitkeun panto warga sareng jalan kaluar ka stasion, 5 péngstolan, 1 kétmatik sareng 2 anu validator mulang ka stasion.

Stasion Metrobus Altunizade mimiti ngaladosan panumpang 2 kali deui taun ka tukang ku perkenalan Yamanevler - Çekmeköy Metro Line. Kalayan jalur metro dihijikeun kana stasion, rata-rata panumpangna sadinten rata-rata ningkat 105 persen, tina 17 rébu ka 35 rébu. Alatan paningkatan panumpangna, daérah anu ngantosan panumpang sareng tangga ti stasion parantos cekak.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar