2020 Tol Jambatan Yavuz Sultan Selim

taun Jambatan Yavuz Sultan Selim
taun Jambatan Yavuz Sultan Selim

2020 Tol Jambatan Yavuz Sultan Selim; Tol Jambatan Yavuz Sultan Selim, mutiara katilu Bosphorus, parantos ningkat sareng taun énggal.

Yavuz Sultan Selim Bridge'nin 14 Persén leumpang

Jambatan Yavuz Sultan Selim mayar biaya 14 persén ka kandaraan anu hoyong nganggo kendaraan.

Yavuz Sultan Selim Bridge New Tariff

Jalur cepat

Proyék BOT 2020 Tarif Tol Bridge Bridge Yavuz Sultan Selim
(Sah ti 01/01/2020 tabuh 00:00)

Kelas kandaraan Jadwal Bayaran Jambatan Yavuz Sultan Selim (TL)
1 21,9
2 29,1
3 54,1
4 137,3
5 170,8
6 15,35
  • PPK Kalebetkeun

15 Juli Jambatan Syuhada sareng tarif Fatih Sultan Mehmet Bridge henteu acan dirobih. Kadua sasak éta diangkat 20 persen Oktober ayeuna.

Ngeunaan Jambatan Yavuz Sultan Selim

Jambatan Yavuz Sultan Selim atanapi Sasak Bosphorus Katilu nyaéta jembatan anu diwangun di sisi beulah kalér Bosporus anu nyanghareup Laut Hideung. Ngaranna dipasihan ka Selim I, sultan Ottoman anu kasalapan sareng khalifah Ottoman anu munggaran. Rute sasak ieu ayana di lingkungan Sarıyer Garipçe di sisi Éropa sareng distrik Poyrazköy Beykoz di sisi Anatolian.

Jambatan ieu paling lega di dunya kalayan lebar 59 méter, sasak gantung pangageungna sadunya sareng jangkungna menara 322-meter, menara pangluhurna kadua di sadaya kelas jambatan, sareng sasak anu ditunda pangpanjangna paling panjang kalayan sistem rel 1.408 meter. nyaéta sasak anu ditunda anu paling panjang kalayan jarak sedeng. Yayasan ieu ditetepkeun dina bulan Mei 2013 sareng dibuka dina bulan Agustus 27 saatos diwangun ku ngaluarkeun 8,5 miliar liras dina 2016 bulan.

Peta Turki Bridges

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar