TCDD Tungtut pikeun Pribadi pikeun Pengangkutan Penumpang

Tcdd nyerahkeun jasa transportasi panumpang ka sektor swasta
Tcdd nyerahkeun jasa transportasi panumpang ka sektor swasta

Nalika datang ka sasak, jalan, palabuhan, pabrik, ayeuna karéta api ayeuna di jual. Anu pangheulana dina sajarah Républik, TCDD badé neraskeun pangiriman jasa angkutan panumpang ka sektor swasta


Anu mimiti dina sajarah Républik, TCDD badé mindahkeun jasa transportasi panumpangna ka sektor swasta.

somedayNumutkeun draf régulasi anu disiapkeun ku Diréktur Jenderal Perda Railway nu dicapai ku Burcu Cansu, angkutan lembut sareng panumpang bakal dipasihan ka sektor swasta. Numutkeun draf régulasi, 20 persén tina jumlah biaya anu diperyogikeun bakal dibayar ka perusahaan anu nampi tender dumasar kana kaayaan éta ngalaksanakeun kawajiban umum. Perusahaan lembut bakal tiasa ningkatkeun sareng ngirangan waktos ku ngadamel parobihan kontrak.

Direktorat Jenderal Peraturan Railway, 'transportasi panumpang kareta tina jasa jasa sipil kalayan pemilihan, pangaturan kontrak layanan umum, palaksanaan sareng prosedur pamariksaan sareng prinsip anu disiapkeun ku paraturan draf'.

Rintunan sadaya jasa infrastruktur anu bakal disayogikeun ku TCDD nyatakeun ieu:

  • 'Pulisi' teu tiasa milu milari: aranjeunna mendakan tenderers, sadaya tenderers tiasa nawiskeun 'tender terbuka', sanaos bakal aya hukuman akhir ngeunaan organisasi teroris, sanaos aranjeunna henteu hubungan sareng pakait sareng Jenderal Diréktur Kaamanan dilaporkeun.
  • Tiket bakal dianggap dijual: A 'Komisi Penilai' sahenteuna tilu urang bakal didirikeun pikeun nangtukeun biaya bersih tina kawajiban layanan publik. Komisi ieu bakal nangtoskeun biaya. Dina estimasi biaya diitung kanggo ngajalankeun karéta nalika nangtoskeun biaya, sadayana tikét bakal dianggap payu.
  • Kauntungan 20 persen bakal dipasihan pikeun kawajiban umum: Tukang tender bakal dibéré tingkat kauntungan anu lumayan 20 persén tina jumlah biaya diperkirakeun pikeun kawajiban umum.
  • Upah minimum pikeun ngiringan staf: Karéta api jalan tiasa bahaya sareng tempat kerja dina kapasitas, sanaos staf anu damel di perusahaan karéta tiasa dijalankeun ku upah minimum.
  • Subcontractor bakal diaktipkeun: Upami sepur anu kalebet dina inventaris kendaraan anu ditawarkeun ku tenderers dioperasikeun dina ruang lingkup unggal garis anu ditetepkeun dina dokumen tender disayogikeun ti pihak katilu ku cara ngajakan, biaya sewa anu tiasa disimpulkeun antara pihak katilu sareng tenderer parantos dianggap salaku dasar dina kontrak sewa anu tiasa disimpulkeun pikeun tiap kendaraan karéta api.
  • Pembayaran asuransi saatos kacilakaan disangka: Nalika kacilakaan anu parantos kajadian sareng akibat tina kacilakaan ieu nyababkeun kacilakaan sareng maot, ditinggalkeun ka saha biaya asuransi bakal dibayar.
  • Jumlah staf henteu ditetepkeun: Jumlah staf moal ditetepkeun dina sasadiaan layanan sareng salami jasa karéta.
  • Saha anu henteu nyumponan kaayaan ogé tiasa ngiringan dina tender: Langkung ti hiji operator karéta api bakal tiasa ngiringan dina tender ku ngawangun mitra bisnis. Sanajan kitu, éta moal bakal dianggap naha sadaya mitra bisnis parantos ngahemat kawajiban pikeun milarian anu lembut.
  • Jumlah penerbangan tiasa dirobih: Daily, mingguan, bulanan, usumna, per taun ulang perencanaan tiasa dilakukeun salami periode na. Upami garis sareng garis anyar ditambihkeun, jumlah perjalanan bakal ningkat sareng turun.
  • Perusahaan bakal dibéré 30 persén kamajuan: Disayogikeun yén kontrak nyatakeun yén kawajiban layanan masarakat, 30 persén harga kontrak bakal dibéré pamayaran sateuacanna tina surat jaminan.

'ORGANIS AKSÉKAR KEPUTUSAN SYARIKAT'

Unified Transport Workers Union (BTS) ngahubungkeun sareng KESK, anu nalungtik draf Peraturan, kabantosan pikeun privatisasi sareng kabantosan tekad ngeunaan nungtut sektor, sanaos prasarana dipenuhan ti APBD umum.

Dina usul anu disiapkeun ku pajabat BTS, kontrak pikeun nitenan tingkat kauntungan perusahaan, perusahaan bakal dipasihan pendahuluan 30 persén, asuransi kacilakaan fatal anu dibayar ku anu ngantunkeun curiga, gaji minimum staf dikritik anu ditangtukeun.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar