Tim Bal-balan Metro Istanbul Nampi Penghargaan

Tim sepakbola istanbul metro nampi panghargaan
Tim sepakbola istanbul metro nampi panghargaan

Tim Football Istanbul Metro meunang hadiah katilu dina turnamen maén bal anu diayakeun dina lingkup Istanbul Metropolitan Festival Olahraga Munisipalitas.


Tim Sepakbul Metro Istanbul dilélér hadiah ka-37 dina turnamen maén bal anu disusun dina ruang lingkup festival Olahraga Présidén Piala Istanabul Metropolitan ka-3.

Upacara pangajén diayakeun di Rapat Rapat Séntréasi Esenler Kampus pikeun Tim Football Bal Istanbul, anu réngsé katilu dina pasanggiri dimana 72 tim anu diwangun ku kotamadya kabupaten sareng perusahaan gabungan. Wakil Pengurus Umum Metro Istanbul Ufuk Yalçın sareng Manajer Urusan Administrasi İlyas Afan Özaydın masihan penghargaan ka tim éta sareng ngajangji pisan kana kasuksésan maranéhna.

Dina tim maén bal Metro Istanbul; Ahmet Erdoğmuş, Anıl Parlakçı, Atilla Karyağdı, Ayhan Koyun, Halil Tirgil, Kemal Ercan, Muhammet Ozlu, Murat Yildirim, Mustafa Sur, Oguzhan Gadgets, Rudvan Mutlu, Salim Akcay, Yavuzkan Yavuz, Zekeriya Kar sareng TeamMA Cevat.

Tim sepakbola istanbul metro nampi panghargaan
Tim sepakbola istanbul metro nampi panghargaan


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar