Terowong Eurasia sareng Marmaray mangrupikeun tempat anu paling aman dina gempa

Torowongan Eurasia sareng marmaray mangrupikeun tempat anu paling aman dina gempa
Torowongan Eurasia sareng marmaray mangrupikeun tempat anu paling aman dina gempa

Angkutan jeung infrasturktur Mentri Cahit Turhan, proyék mega Turki urang nu diwangun tahan lini utama, ngadawuh: "Salaku Juli 15 syahid sarta Fatih Sultan Sasak Mehmet kalawan Eurasia sarta Marmaray torowongan 'mega-proyék' gempa ogé angin nu kuat ngalawan lalawanan nu". Cenah .


Menteri Turhan nyieun penilaian ngeunaan status résolusi gempa proyék utama sapertos jalan, jambatan sareng torowongan, anu parantos sumping dina agenda susulan gempa di Manisa, Ankara sareng Elazig nembé.

Angkutan jeung infrasturktur Kamentrian ngagabung palaksanaan a "proyek mega" lamun ngarancang nanaon nu kamungkinan pamikiran yen expresses Turhan, "Turki urang diwangun alatan jalan zone gempa, sasak jeung torowongan dijieun buruk dina faktor gempa di forefront nu." Ceuk Anjeunna.

Nunjukkeun yén Osmangazi sareng Yavuz Sultan Selim Bridges dirancang pikeun salamet bahkan dina gempa parah “gedé pisan” anu lumangsung kira-kira 2 rébu 500 taun, Turhan negeskeun yén garis sesar di Marmara Kalér sareng Laut Hideung ditaliti pikeun dua sasak.

Turhan nyebatkeun, "Panaliti keur nangtukeun kamungkinan karusakan gempa bumi (gempa) ngarusak sasak, analisa réspon taneuh non-linier, analisa probabilitas kapindahan péngkolan dilakukeun. Salaku tambahan, studi desain khusus ngadukung kanggo ngirangan efek seismik. "

"Dua sasak anu dikuatkeun"

Ngariskeun yén 15 Juli Syuhada sareng Fatih Sultan Mehmet Bridges ogé dikuatkeun sacara seismis, Turhan nyebatkeun:

"Karya tulangan dilaksanakeun pikeun nyegah karusakan anu mungkin upami dua jambatan tahan gempa utama, penyambungan dasar korsi bantalan, Déwan kabel anti ragrag, ngagantian dukun anu parantos aya, sambungan ékspansi anu aya, gabungan menara menara sareng kamungkinan karusakan. Dina ruang lingkup perbaikan utama sareng penegangan strukture Fatih Sultan Mehmet Bridge, ngarobih tali gantung, nguatkeun menara, nguatkeun diafragma tungtung balok, ngarobih palaku kabel utama, pendukung ngadukung sareng kawat kabel utama, piring gantung, pembaharuan sareng mariksa sistem penggulung kabel utama. Sadaya padamelan anu diperyogikeun. "

Sahingga, Turhan nunjukkeun yén duanana sasak ieu kacumponan kalayan studi tulingan sareng struktural saluyu dumasar kana spésifikasi ayeuna, sareng jambatan Osmangazi sareng Yavuz Sultan Selim disayogikeun sareng ketahanan seismik anu sarimbag. "Saur anjeunna.

"Eurasia sareng Marmaray mangrupikeun tempat anu paling aman dina gempa"

Turhan nunjukkeun yén proyék sapertos Eurasia sareng Marmaray Tunnels ngalewatan handapeun Laut Marmara ogé didamel janten salah sahiji tempat anu paling aman dina kamungkinan gempa bumi anu mungkin aya di Istanbul, sistem monitoring (26 accelerometer, 13 inclonometer, sareng 6 3 dina dua tabung) Sensor kapindahan diménsi) ogé sistem System Central Train Train anu aya hubunganana sareng Sistem Peringatan Awal Kandilli diwangun.

Turhan nyarios yén torowongan Eurasia, anu didamel dumasar kana standar internasional panganyarna, ngingetkeun beban gempa, épék tsunami sareng cairan, diwangun ku 7,5 anjing laut seismik dina gempa 2 skala anu tiasa aya dina kaleraian Anatolian Kalér.

"Kalayan Sistem Pemantauan Kaséhatan Gedong anu ngadeg, 9 akselerasi sapanjang torowongan, 3 sensor pamindahan anu ngawas dina 3 dimensi di 18 lokasi di titik sambungan seismik diposisikan sareng dipasang. Sistem anu diwangun dina Bosporus, bakal tiasa dituluykeun tanpa karusakan sanajan gempa parna anu aya unggal 500 taun di Istanbul, sareng éta tiasa dilaksanakeun kalayan pangropéa minor dina gempa anu parah pisan kamungkinan lumangsung unggal 2 taun. "

Gelombang tsunami ogé dianggap

Turhan ngantebkeun yén Torowongan Marmaray dirarancang janten ketat pisan tina hal résolusi gempa bumi kusabab ayana terowongan jero cai anu pangpanjangna di dunya sareng jarakna ka garis sesar geologis anu aktip.

Nyarios yén torowongan diwangun kalayan tujuan kaluar tina gempa skala 7,5 gedena sareng résiko kaamanan enol, leungitna fungsi minimal, watek dina torowongan sareng sendi, Cahit Turhan nyebatkeun:

"Sendi gempa fleksibel dilakukeun dina unggal titik simpang antawis segmen dina torowongan tabung supados ngaminimalkeun beban beban sareng sacara seuleu ngasingkeun dua struktur éta. Sistem peringatan awal disetél di Marmaray pikeun nyegah karéta di luar torowongan, torowongan di luar torowongan tina lebet di dieu nalika gempa na saatos gempa, sareng mastikeun para insider ditarik ka tempat anu aman. Struktur lawang tina stasion ditingkat 1,5 méter ngalawan gelombang tsunami. ”

Nyarios yén kaamanan sareng kategétna tetep di prioritisasi dina sadaya proyek anu dilaksanakeun dina koordinasi Kamentrian, Menteri Turhan nyarios, "Sadaya 'proyék mega" sapertos 15 Juli Syuhada sareng Fatih Sultan Mehmet jambatan, torowongan Eurasia sareng Marmaray tahan ogé kana angin beurat ogé gempa. " cenahna.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar