Lebar dina Ulukışla Boğazköprü Hasil Hasil Line

Jalan raya ngagentos di Malatya cetinkaya baris, hasilna lembut
Jalan raya ngagentos di Malatya cetinkaya baris, hasilna lembut

Ulukışla Boğazköprü Line Km: Overpass at 58 + 360 Hasil Tender


Diréktur Jual Beli Résipitas Negeri Turki Kedua Direktorat Jaringan Wilayah (TCDD) parantos dianugerakeun tender kanggo konstruksi overpass di Ulukışla Boğazköprü Line Km: 2 + 2019 kalayan nilai wates 688316/10.459.381,16 KIK sareng nilai watesan 15.820.430,31 TL sareng perkiraan biaya 58 TL. 360 firma nyerahkeun tawaran sareng HAKAN KARABULUT - KOMPETENSI KARABULUT ngamajukeun gotong royong ku tawaran 60. 10.464.546,19 perusahaan milu tender lembut anu dikintunkeun dina nilai wates.

Konduk lembut nyertakeun 49315,25 m3 Dikukuhkeun Dinding Pengeusian Tembok (Termasuk Angkutan), Ø 413,39 - Ø 14 mm Kandel Steel sareng Paker Buruh (Ngawengku Angkutan) sareng Karya sanésna pikeun 32 Ton konkrit. Durasi pagawéan nyaéta 350 (tilu ratus lima puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar