Jaminan Pas Dibikeun Kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim Teu Dipendang deui

Yavuz Sultan henteu ngajaga garansi pikeun sasak Selim.
Yavuz Sultan henteu ngajaga garansi pikeun sasak Selim.

Dina satengah kadua taun 2019, jumlah anu kudu dibayar ka ICA ku operator IC İçtaş İnşaat-Astaldi konsorsium, ka ICA, umumna ditangtukeun, saprak jumlah ramalan kendaraan henteu ngalangkungan Jambatan Yavuz Sultan Selim. Dina minggu kamari bulan, pembayaran tiasa ngeunaan 1.6 miliar TL (parobahan leutik tiasa lumangsung) bakal dilakukeun. ICA dibayar 1 miliar 450 juta TL pikeun satengah munggaran taun.


Kusabab jumlah kendaraan anu teu diramalkeun dina Jambatan Yavuz Sultan Selim dina satengah kadua 2019, jumlah anu kudu dibayar ka ICA ku operator IC İçtaş İnşaat-Astaldi konsorsium dina jaminan ieu umumna ditangtukeun.

Numutkeun warta Olcay Aydilek ti Habertürk; Pembayaran sakitar kira-kira 1.6 milyar TL bakal dilakukeun ka konsorsium dina minggu kamari bulan. ICA dibayar TL 1 milyar 450 juta pikeun satengah munggaran taun. Yavuz Sultan Selim-Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge sareng Gebze-Orhangazi-Izmir Jalan Raya, Eurasia Tunnel diwangun ku sektor swasta kalayan modél ngawangun-oper-transfer (BOT). Dina proyék kasebut, biaya transisi kendaraan ditetepkeun dina mata uang asing. Nagara parantos ngajamin sajumlah migrasi kendaraan pikeun proyék-proyék ieu. Upami wahana liwat aya di handapeun wates garansi, kaayaan mayar bédana.

KAYU BAYAR

IC İçtaş İnşaat-Astaldi konsorsium ICA ngoperasikeun Yavuz Sultan Selim Bridge sareng Jalur Gada Lérang. Ica dilarapkeun ka Kementrian Angkutan Saatos paningkatan tingkat dolar dina bulan Agustus 2018. Nunjukkeun kana turun-tumurun dina laju kurs, anjeunna naroskeun parobahan dina metode ngitung pembayaran anu bakal dilakukeun dina garansi. Anjeunna nungtut yén kursasa Januari kanggo satengah munggaran taun sareng tingkat dolar pikeun satengah kadua didasarkeun. Pamundut ieu kapanggih 'cocog'. Sateuacanna, laju dolar Januari taun relevan dicandak salaku dasar sareng pembayaran jaminan parantos dilakukeun sakali dina April taun di handap.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar