Badan Pangembangan Marmara Kidul Bakal Badan Recruit Staff

agénsi pangembangan marmara kidul bakal nyewa staf
agénsi pangembangan marmara kidul bakal nyewa staf

TC Güney Marmara Development Agency (GMKA) nyaéta agen pangembangan régional ngadegkeun di TR22 Level 2 Wilayah (Balıkesir, Çanakkale); Kantor pusat kantor di Balıkesir. Luyu sareng sasadiaan ngeunaan "Kaputusan Présidén ngeunaan Organisasi Institusi Kaamanan sareng Organisasi Terpadu pikeun Menteri Nomer 4 sareng Organisasi Institusi sareng Organisasi Seueur" sareng "Peraturan Kepegawaian Agen Pembangunan"; Ngajalankeun di TR 200 Level 22 Wilayah (Balıkesir sareng Çanakkale); Sukarawan pikeun ngaladénan pamekaran daérah sareng nagara, kabuka pikeun komunikasi sareng percaya diri, kaahlian pamikiran analitis sareng strategis, adaptasi kana ngarobih kaayaan kerja, gaduh hubungan manusa anu kuat, ekspresi sareng kaahlian komunikasi, kaahlian organisasi sareng manajemén, dina unggal unit ditugaskeun sareng unggal Ngalaksanakeun kagiatan pamariksaan internal sacara sistematis sareng disiplin saluyu sareng standar internasional sareng standar pamariksaan internal, kalayan 2 (tilu) Anggota Spésialisasi anu gaduh kamampuan ngagunakeun sareng nerapkeun sistem inpormasi / alat anu diperyogikeun ku jaman ayeuna, anu bakal nampi pikeun ngalakukeun kawajiban sarat di dua propinsi. 3 (hiji) auditor internal bakal direkrutasi pikeun meunteun naha sumber-sumber diurus dumasar kana ékonomi, efektifitas sareng efisiensi pikeun nambihan nilai sareng ningkatkeun, nyayogikeun jaminan bebas, tujuanana, masihan konsultasi sareng petunjuk. TR.


Pusat Badan Pangembangan Marmara Kidul nyaéta Balıkesir, sareng daérah kagiatan Badan nyaéta Balıkesir sareng propinsi Çanakkale.
ngabentuk. Kukituna, jalma anu suksés dina ujian ieu bakal tiasa dianggo ti propinsi ieu di propinsi anu dianggap pantes ku Badan. (Auditor internal bakal ditugaskeun di propinsi Balıkesir dimana kantor pusat Badan perenahna.)

TEMPOH APLIKASI: sinavbasvuru.sanayi.gov.t nyaeta
HARGA APLIKASI ULAM: 07/02/2020 - 21/02/2020
MÉTODét modél: Ujian oral
PENGUMUMAN KOMPUTER UNTUK Ujian ING 28/02/2020
TEMPOH PEPERIKSAAN: Badan Pangembangan Güney Marmara Paşaalan
Mah. A.Gaffar Okkan Cad. No: 28/1
Pigura / BALIKESÝR

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar