Badan Pangembangan Bursa Eskişehir Bilecik pikeun nyewa personel anu dikontrak

agen pangembangan bursa eskisehir bilecik
agen pangembangan bursa eskisehir bilecik

Badan Pangembangan Bursa Eskişehir Bilecik (BEBKA), janten padamelan di Bursa, Eskişehir sareng propinsi Bilecik dina kerangka paréntahan Artikel 4 Présidén Présidén ngeunaan Organisasi Institusi, Patali sareng Organisasi sareng Institusi sareng Organisasi séjén hubungan ka Ministries No. 200 sareng Perda Badan Pangwangunan. 6 (genep) ahli, 1 (hiji) Auditor internal sareng 2 (dua) Anggota Tarjamahan.

Kepala kantor BEBKA aya di Bursa sareng aya Kantor Dhukungan Investment di Eskisehir sareng Bilecik. Badan neraskeun kagiatan di Bursa, Eskişehir sareng Bilecik. Ngalamar anu suksés dina ujian ieu bakal padamelan di salah sahiji propinsi Daérah (Bursa, Eskişehir, Bilecik). (Auditor internal bakal tiasa padamelan di Propinsi Bursa, dimana kantor kepala kantor éta.)

Jadwal Ujian

Tanggal aplikasi 03/02/2020 – 14/02/2020
PENGUMUMAN UNTUK Ujian ING 21 / 02 / 2020
TEMPAT APLIKASI https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
TEMPOH PENGUMUMAN PENGGUNAAN DAN KOMPUTUS Ujian http://www.bebka.org.tr/

* Badan gaduh otoritas pikeun ngarobih sareng nangtoskeun jadwal aplikasi ujian anu didadarkeun di luhur ku nyebarkeunana dina situs web ku alesan naon.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar