Sistem Metro AGT aya dina Agenda Kementrian

agt sistem karéta api bawah tanah gundeminde
agt sistem karéta api bawah tanah gundeminde

Wakil Menteri Perindustrian jeung Téhnologi Mehmet Fatih Kacır ngadatangan Universitas Istanbul Dagang sareng nampi inpormasi tina pajabat Sistem Pengangkutan sareng Aplikasi Center Panaliti. Kacir, sistem metro AGT bakal mawa agenda ti Kementrian, saur anjeunna.

Wakil Menteri Perindustrian jeung Téhnologi Mehmet Fatih Kacır hadir dina rapat anu diayakeun di Istanbul Commerce University dimana sistem subway AGT (driverless). Diréktur Aplikasi Sistem Pengangkutan sareng Pusat Panaliti Dr Mustafa Ilıcalı, nohonan narabas dina sektor transportasi di Turki masihan informasi ngeunaan Sistim subway AGT. Kauntungan pangbadagna sistem, nunjukkeun yén struktur konstruksi gancang. Dr Saur Ilıcalı: bilinen Sistem, anu katelah sistem metro AGT di dunya, masihan betah dina topografi miring berkat kamampuan panjatana. Éta gaduh maneuverability cocog sareng kota anu tos aya sareng struktur gerbong na. Bising sareng transportasi gratis geter. Éta mangrupikeun sistem béaya rendah sareng résiko kacilakaan sareng énergi anu tiasa dibenerkeun

BISNES BISNES

Wakil Menteri Kacır negeskeun pentingna mitra bisnis pikeun ngabéréskeun masalah transportasi sareng saurna, "Pakasaban hébat fiksi di paguron luhur". Kacir, masalah éta bakal dibawa kana agenda rapat babarengan anu bakal diayakeun ku Menteri Pengangkutan sareng Industri, saurna. Wakil Réktor Rapat. Dr Abdul Halim Zaim sareng Prof.Dr. Dr Necip Şimşek, Diréktur Aplikasi Sistem Pengangkutan sareng Pusat Panaliti Dr Mustafa Ilıcalı, akademisi Dr Tuncer Toprak, Ph.D. Gencay Karakaya, Spésialis Pusat Güllü Sonakalan sareng pejabat AGT Group hadir.itohab nyaeta)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar