Mesin Vending Daharangan sareng Inum kanggo Toko Akçaray

akcaray ngeureunkeun katuangan sareng inuman
akcaray ngeureunkeun katuangan sareng inuman

Aya kamajuan énggal di Akçaray, anu langkung dipikaresep ku masarakat Izmit dina angkot.

Unggal dinten, rébuan jalma ngagunakeun mesin jual dahareun sareng inuman Akçaray lirén mimiti. Salah sahiji mesin vending disimpen di East Barracks Stop. Mesin vending henteu aktif dina waktos ayeuna tapi bakal operasional dina sababaraha dinten. Warga tiasa nampi tuangeun sareng tuangeun ku ngalungkeun artos dina mesin vending. Di sisi anu sanés, dina hal kaamanan, kaléng sampah henteu disimpen di kios. (nu Özgürkocael)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar