Aliağalılar Hayang Mangpaat tina Layanan ESHOT

aliagalilar hoyong ngamangpaatkeun jasa eshotun
aliagalilar hoyong ngamangpaatkeun jasa eshotun

Aliağa, dimana transportasi disayogikeun sareng dolmuş, ngalaman kasusah dina transportasi perkotaan. Panumpang ngawadul ngeunaan ongkos, frekuensi perjalanan sareng jengkar.

Di Aliağa, dimana ratusan pagawé sareng pagawé negeri sipil turun jalan ti lingkungan jauh pikeun digawé, angkutan kota disayogikeun ku minibuses. Minibus anu angkat ti stasion İZBAN mawa panumpang ka dua ruangan luhur, usaha, sareng pusat kota.

sadunyaNumutkeun béja ti Eren Saran; Hareket Waktu pamitan ti minibus anu pindah antara pusat sareng stasiun İZBAN diatur gumantung kana karéta anu lebet. Dilarang ngalaksanakeun panumpang, tapi henteu kantos daun dugi ka dolmuş di Aliağa dieusi. Perjalanan ieu janten cobaan dina awal sareng akhir padamelan. Di kota anu saratna aya 2.75, murid tiasa ngarambat 2.25 liras dina kaayaan yén aranjeunna nuju ngomean sareng mawa kartu angkutan diskon unggal taun.

Patugas Ramazan Çelebi, anu cicing di İzmir sareng nyambut damel di Kantor Pajak Aliağa, nyatakeun yén anjeunna nyandak panumpang nangtung di tengah dolmuş. Saur Çelebi, de Nalika urang angkat di tempat kerja, kami nyarioskeun ka İZBAN. Aranjeunna kedah ningkatkeun jumlah penerbangan, khususna pikeun jam kerja. ”

"Urang teu tiasa ngabebaskeun tina SERVISES ESHOT"

Mustafa Dede, anu parantos nyalira di Aliağa salami 35 taun sareng pensiunan ti PETKİM, nyarios yén penerbangan ESHOT ogé kedah dilayanan di Aliağa. Saur Dede, ağa Aliaga ayeuna mangrupikeun tempat anu ageung, sareng masarakat anu cicing di dieu kedah manfaatan beus kotamadya. Kami ditinggalkeun tanpa alternatif. Aya ESHOT di Foça sareng Bergama. Kami ogé ngeusian beus ka Bergama pikeun angkat ka Şakran ti İZBAN tapi ogé ngecas dua kali. Masalah ieu ogé peryogi pangaturan, "cenah.

Salaku tambahan, IZBAN mayar sawaktos anjeun angkat ka aplikasi anu nyiptakeun beban serius pikeun Aliagalı Dede nyarios, "Bahkan pikeun ngeureunkeun Aliağa'dan pangcaketna 12.40 pon kedah aya dina kartu urang. Kumaha jalma ngarambat nalika ngitung éta pikeun kulawarga. Dintenna, moal langkung lima pon sabeulah jalmi. Janten aya anu seueur jalan-jalan. Kami hoyong aplikasi ieu dikaluarkeun saatos-gancang ”.

TRAFFIC TERBASA ING JAUN

Osman Yüksel nyatakeun yén patalimarga macét dina jam kerja di titik-titik tertentu di Aliağa sareng nyarios: "Kaluaran panonpoe kedah dilakukeun ka TÜPRAŞ, PETKİM sareng simpang tengah. Utamana dina lalu lintas isuk-isuk sareng soré ngalaman kasusah. Abdi tiasa ngahontal 5-15 menit sareng sakapeung satengah jam sanés padamelan abdi badé sumping dina 20 menit salami usum usum panas

"Urang geus tangtosna dina ruangan anu diunduh"

Gülay Karadana sareng putrana Selvetnur, anu cicing di désa Horozgediği, nyarios yén minibus anu asalna ti désa ka tengahna aya sakali sajam. Saban poé, Selvetnur nyarios yén anjeunna sumping ka sakola kalayan ku minibuses ieu sareng saurna, yolculuk Kami ngarambat di unggal anu sanés. Tilu pon bade milarian artos tilu pon urang pasihkeun, sabaraha urang parantos ngagaduhan mingguan? Kaayaan kulawarga urang pasti, kuring bakal masihan anjeunna artos atanapi ngadamel diri artos saku. Dimana aranjeunna ngantunkeun jalan padamelan, urang bahya ditebes. Nyangka mobil di tiis saurna sakola. Kuring nganggo luang flint. Kadang mobil liwat tanpa ngajemput sajam ngantosan anu sanés. ”

Uz Kami gaduh seueur masalah. Aya mobil dina sajam. Kami nganggo éta pikeun pasar urang. Upami pasién ngagaduhan darurat, anjeun moal angkat. Kami hoyong langkung penerbangan. Aya masalah sapertos kitu pikeun barobongan désa ..

Lelang Wayah

  1. Pengumuman Tender: 25 Pamasangan Fasilitas Catenary KV (TÜVASAŞ)

    @ Pébruari 6 14: 30 - 15: 30
  2. Pengumuman Tender: Adapazarı-Mithatpaşa Station Regenerasi Station sareng Scissor Post Work

    @ Pébruari 10 14: 00 - 15: 00
  3. pindah

    @ Pébruari 11 08: 00 - @ Pébruari 12 17: 00
  4. Pengumuman Tender: Tensioner Clamp bakal dibeli

    @ Pébruari 11 11: 00 - 12: 00
  5. Pengumuman Tender: Slip Lamas bakal Dibawah

    @ Pébruari 12 11: 00 - 12: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar