Angkutan Bersih di Ankara

angkutan beresih di ankara
angkutan beresih di ankara

Perbandaran Ankara Metropolitan neraskeun ngabersihkeun sareng disinfeksi pikeun warga anu ngangkut angkutan umum di ibukota kanggo ngarambat dina lingkungan anu langkung higienis.

Beus-beusi di jero Direktorat Jénda EGO dibersihkeun sacara internal sareng éksternal sareng disemprot. Kanggo disinfeksi interior beus, produk anu dingaranan Tipe-2, anu dilisensikeun ku Kementrian Kaséhatan sareng disatujuan ku Organisasi Kaséhatan Dunya, dianggo.

"Urang BISA KAYU TERBARU UNTUK LATIHAN CLEAN"

EGO Jurusan Manajemén Beus Jurusan 1. Manajer Cabang Daérah Erkan Tarhan nyatakeun yén beusna mimiti dibersihkeun sacara internal sareng aranjeunna disinféksi sacara périodik. Kami ngalakukeun kaédahana pikeun anu beresih ..

PRIORITI KOMUNITAS KOMUNITI KOMUNITAS

Didem Taylan, Spesialis Kasalametan Pekerjaan di Jurusan Manajemén Beus tina Diréktur Umum EGO masihan inpormasi ieu:

"Kami ngalaksanakeun disinféksi sareng beberesih internal sareng eksternal tina beus anu ngabéréskeun warga kami dina Jurusan Manajemén Beus tina Diréktur Umum EGO. Dina hal kaséhatan masarakat, warga kami teras-terasan damel sadayana wengi supados aranjeunna tiasa nganggo kendaraan urang dina cara anu séhat énjing. Produk disinfeksi anu dianggo nyaéta lisénsi Kamentrian Kaséhatan, Organisasi Kaséhatan Dunya disatujuan produk disinfeksi sareng henteu ngabahayakeun kasehatan manusa. "

APLIKASI DI SISTEM RAIL

Perlindungan Lingkungan Perbandaran Metropolitan sareng Diréktur Jurusan EGO Jurusan Sistem Rel, anu nganggap kasehatan masarakat umumna dina kendaraan angkutan umum di Ankara, ngalaksanakeun beberesih sareng disinfeksi sacara hélik dina sistem rél ogé beus.

Metro sareng ANKARAY disinfect rutin unggal bulan, beberesih dilakukeun unggal minggu. 153 ALO Biru Méja warga anu ngiringan keluhan ti ngabersihkeun tim, ngabales kana poék anu diperyogikeun langsung. Tangga, jamban sareng kawasan umum sadaya diberesihkeun sareng tingkat polusi ogé diukur.

"KESIHATAN MANUSIA HENTEU GENTING UNTUK US"

Nyarios yén aranjeunna nyababkeun pentingna pikeun disinfection karya, Dinas Kaamanan Perlindungan Lingkungan sareng Jurusan Kontrol Kontéktor Véktor. Hatice Bayraktar, saurna:

“Kami ngagaduhan péstisida unggal bulan. Kusabab jumlahna seueur jalma dina Sistem Rail, kami ngevaluikeun keluhan nu ngahontal Bulao Biru sareng pusat urang sareng nyobian ngajantenkeun kagiatan nyemprot. Kami nyangka yén perjuangan disinféksi anu dilaksanakeun sering di daérah dimana seueur jalma sareng beban polusi penting pisan pikeun kaséhatan manusa. "

Zeliha Kaya, Manajer Cabang Metro Support Services EGO Direktorat Jurusan Sistem Rel, nyatakeun yén aranjeunna ngalakukeun kagiatan beberesih sacara rutin sareng mingguan teras nyarios, "Hygiene mangrupikeun prioritas urang. Kami damel kanggo angkutan anu langkung bersih ”.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar