Masalah balent dina Ankara Sivas YHT Line! 60 Kilometer Rail dihapus

ankara sivas yht line ballast masalah mileage rel dipiceun
ankara sivas yht line ballast masalah mileage rel dipiceun

Dina jalur karéta laju 406 kilométer anu bakal nyambungkeun Ankara sareng Sivas, rel anu ditetepkeun dina bagian 60-kilométer dikaluarkeun kusabab masalah anu aya dina "ballast". Ditetepkeun yén balén, anu ditetepkeun sapanjang jalur sareng ngarencanakeun angkat beban anu bakal kajantenan salami angkot, dirobat, diasah sareng dilapis, nunjukkeun tanda sepuh saatos kontak sareng panonpoé. Ieu diputuskeun pikeun ngagentos balent, anu katingalna teu tiasa tahan 5 taun.


HaberturkNumutkeun kana laporan Olcay Aydilek ti; "Nanti peringatan TCDD, perusahaan kontraktor ngangkat rel dina bagian 60-kilométer. Anjeunna mimiti ngagentos balastis. Hal ieu nyatakeun yén prosés ieu parantos réngsé. Sumber nyarios yén biaya (sakitar 10 juta TL) katutup ku kontraktor na.

Diantara proyék infrastruktur lumangsung pangbadagna di Turki ngadeukeutan ka tungtung garis Sivas-Ankara High Speed ​​Train. Rébuan jalma nyambut damel di lembur titik dina garis 406 kilométer pikeun ngajaga proyék dina satengah kadua taun ieu.

Sakali proyek réngsé, waktos perjalanan antara Sivas sareng Ankara sareng YHT bakal ngirangan dugi ka 2 jam. Bakal 5 jam antara Istanbul sareng Sivas.

Masalah ballast

Nalika pangwangunan konstruksi diteruskeun gancang, ditetepkeun yén aya masalah dina "ballast" ditetepkeun dina sabagian garisan. Tim pamariksaan TCDD mendakan yén aya masalah téknis "sepuh" dina ballast di daérah panjang 60 kilométer dina ngulikana di lapangan.

Janten, naon anu ngadorong sareng naon masalahna? Batu-batu anu aya dina kaayaan jalan api, direncanakeun pikeun angkat beban anu bakal aya dina angkot, disebat "ballast". Ballast ngagaduhan kahirupan ékonomi 5 taun. Éta tétéla yén tihang na ditataan di daérah ieu nunjukkeun tanda "sepuh" saatos kontak sareng panonpoé. Ditetepkeun yén anjeunna moal tiasa nanggung beban sareng éta engké bakal bubar.

Rel

Manajemén TCDD ngingetkeun yén kontraktor perusahaan anu ngalaksanakeun proyek. Rel ti bagian 60 kilométer parantos dihapus. Proses ngagantian ballast dimimitian. Hal ieu nyatakeun yén prosés ieu parantos réngsé. Sumber nyarios yén biaya (nyatakeun ka 10 juta TL) katutup ku kontraktor.

Peta tina Ankara Sivas Gancang Karéta Api



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar