Angkutan pikeun Poé Ujian OEF di Istanbul

aof ujian angkutan dinten di istanbul gratis
aof ujian angkutan dinten di istanbul gratis

Luyu sareng kaputusan anu dicandak ku Istanbul Metropolitan Majlis Perbandaran Metropolitan, para siswa sareng pariksa anu bakal nyandak ujian Fakultas Terbuka Terbuka anu diayakeun dina 18-19 Januari 2020 di Istanbul gratis ti beus IETT, métrémus, Beus AS, bis umum, beus nostalgia sareng kendaraan torowongan. Ieu bakal nguntungkeun.

Siswa sareng pamariksaan, antara jam 07:30 sareng 18:00 tanpa ningalikeun kartuna ka supir beus pikeun ningalikeun dokumén aranjeunna nganggo hak perjalanan gratis.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar