Pangwangunan sasak bawah jalan sareng sasak overpass di Arifiye Pamukova Line

arifiye pamukova baris underpass sareng jambatan upholsteri
arifiye pamukova baris underpass sareng jambatan upholsteri

Arifiye Pamukova Km: 167 + 235 Underpass And Km: 159 + 680 Overpass Bridge Construction

Arifiye Pamukova Km: 1 + 2019 Bumi sareng Km: 675104 + 14.544.232,43 Overpasses of Turki State Railways Enterprise 20.629.624,17st Républik Bahan Daerah (TCDD) kalayan nilai wates 167/235 KIK sareng nilai wates tina 159 TL sareng perkiraan biaya 680 TL 21 perusahaan parantos nyerahkeun tawaran pikeun Karya Konstruksi tina Bridge Bridge sarta aranjeunna parantos mapaykeun tender dumasar kana hasil anu henteu pasti. £ 14.697.286,00 usul ZİRVE ADA İNŞAAT TAAH. San. VE TİC. Inc. Geus meunang. 4 firma anu milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Tender éta nyertakeun proyék-proyék anu kalebet kana dokumen tender sareng karya anu kedah dilakukeun sareng 43 barang anu dinyatakeun dina jadwal harga unit harga. Durasi padamelan nyaéta 350 (tilu ratus lima puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar