Walungan Sapédah Sunflower Siap pikeun Pasanggiri

aycicegi sapedah lebak aycicegi siap kajawaraan
aycicegi sapedah lebak aycicegi siap kajawaraan

Walikota Ekrem Yüce, anu ngadamel pengamatan di Sunflower Bicycle Valley, anu bakal janten host di 2020 World Mountain Bike Marathon Championship, saurna, "Kami nyepetkeun pentingna kajawaraan anu bakal nyumbang kana promosi nagara urang sareng kota urang. Mugia urang bakal ngajalankeun juara dina program anu dihadiran ku Présidén Recep Tayyip Erdoğan. Hamdolsun Sakarya siap pikeun juara. Entong jangji saha waé nalika almenak nunjukkeun Oktober. Hayu urang sasarengan di Lebaran Sapédah Sunflower. ”


Walikota Sakarya Ekrem Yüce, 2020 Championship World Mountain Bike Marathon bakal ngadatangan Sunting Bicycle Valley, dilakukeun pangamatan. Présidén Ekrem Yüce, anu nampi inpormasi ngeunaan titik akhir sateuacan kajawaraan, nyatakeun yén aranjeunna bakal janten tuan rumah kajawaraan ku jalan pangsaéna di dunya, sareng yén Sunflower Bicycle Valley parantos sayogi pikeun organisasi raksasa.

Lebak baskét srengga siap kajawaraan

Présidén Ekrem Yüce nyarios yén kajawaraan anu Sakarya bakal janten tuan rumah handapeun naungan Présidén mangrupikeun salah sahiji ti sababaraha organisasi siklus di dunya sareng nambihan: Urang napelkeun pentingna kana kajawaraan anu bakal nyumbang kana promosi nagara sareng kota urang. Kami ogé ngalakukeun panalungtikan kami di Lebaran Bicycle Sunflower kami, anu mangrupikeun hiji fasilitas paling modern nagara nomer hiji urang di Éropa, sareng nampi inpormasi ngeunaan persiapan éta. Hamdolsun Sakarya siap pikeun juara, "cenahna.

Alamat Lebah Bicycle Sunflower dina bulan Oktober

Nyarios yén aranjeunna ngajantenkeun pentingna kana kajawaraan anu bakal ngumumkeun nami Sakarya ka dunya, Walikota Ekrem Yüce nyimpulkeun kecap sapertos kieu: "Kejuaraan bakal nyumbang henteu ngan ka kota urang tapi ogé pikeun promosi nagara urang. Para peminat olahraga ti sababaraha bagéan dunya bakal datang pikeun organisasi internasional sareng Sakarya bakal ditingalikeun dina layar kalayan siaran langsung. Kami bungah sareng senang. Kuring ngarepkeun taun 2020 bakal janten taun Sakarya di unggal widang. Abdi hoyong nelepon sakali deui; Teu aya janji jang saha waé lamun almenak nunjukkeun bulan Oktober. Hayu urang patepung di Lebak Sapédah Sunflower. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar